Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUDER & DORFMEISTER

Legendarni austrijski duo pretvorio šibensku tvrđavu u veliki plesni podij

Kruder & Dorfmeister
Foto: Dean Batak/Ratcat
1/4
05.08.2018.
u 15:53

Šibenčani, ali i brojni strani turisti uživali su u odličnim house i trip-hop ritmovima tijekom četverosatnog seta koji je malo koga ostavio ravnodušnim.

Tvrđava svetog Mihovila u Šibeniku, jedna od najljepših pozornica na Jadranu, sinoć se pretvorila u veliki plesni podij za više od 1000 ljudi.

Legende elektronske glazbe iz 90-ih, austrijski duo Kruder & Dorfmeister nastupili su u sklopu europke turneje povoom 25. godišnjice djelovanja. Šibenčani, ali i brojni strani turisti uživali su u odličnim house i trip-hop ritmovima tijekom četverosatnog seta koji je malo koga ostavio ravnodušnim. Zabava se u 1 sat prebacila na donju razinu tvrđave, gdje je sve do 4 sata nastupao DJ Hell.

Tvrđava svetog Mihovila tako nastavlja s odličnim programom ovog ljeta, kakvog bi poželjele i najveće svjetske metropole. Nakon koncerta Marija Biondija te nastupa Krudera i Dorfmeistera, očekuje nas Yammatovo s grupama Pips, Chips & Videoclips i Mayales, koncerti Nine Badrić i Roisin Murphy, a veliko finale je 5. rujna na odavno rasprodanom koncertu legendarnog Bryana Ferryja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije