Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica o kilogram

Lea Dekleva: Mrzim to, 10 kila sam se 'zdebljala', pogle' mi škembu

Lea Dekleva (1)
Soundset Plavi
22.03.2013.
u 15:27

Pjevačica se za Soundset Plavi prisjetila i tinejdžerskih dana na Trešnjevci te kako se ''pilo oko Dobojske''.

Poznata pjevačica Lea Dekleva na Soundset Plavom progoovorila je o svojoj mladosti provedenoj na Trešnjevci. Govoreći o Adele i Jesse Ware, stranim pjevačicama kojima se divi, a koje imaju višak kila, Dekleva je u Plavom busu Kvartoteke Danielu i Charlieju otkrila kako ne voli žene ''vješalice''

- Mrzim to, 10 kila sam se 'zdebljala', s 48 na 58, radim na tome, pogle' mi škembu - rekla je Lea Dekleva za Soundset Plavi.

Pjevačica se prisjetila je tinejđerskih dana na Trešnjevci te kako se ''pilo oko Dobojske''.

- Pilo se tu oko Dobojske, u lokalnim kafićima, bila je frka skupiti svaki dan 6 kuna za kavu, posuđivali smo lovu, snalazili smo se - rekla je Lea i zaključila zašto je najbolje živjeti na Trešnjevci: vrtić ti je blizu, ideš sam, Šenoa (škola, op.a.) ti je blizu, ideš sam, auti ti opće ne prolaze, imaš super park, mali dućan, tri-četiri dobra kafića.- rekla je Dekleva, donosi Soundset Plavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije