Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesna na tabloide

'Lažu da sam trudna! Žena može biti potpuna i bez partnera ili djeteta'

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/9
13.07.2016.
u 21:40

"Možemo promijeniti samo našu svijest i reakcije na otrovne poruke koje mediji serviraju, a oblikuju nam viđenje nas samih", zaključuje glumica

Jennifer Aniston (47) napala je tabloide u kolumni za Huffington Post. Glumica je istaknula kako se takvi mediji natječu u novoj sportskoj disciplini zvanoj nagađanje, u kojoj nije bitno je li objavljena istina, nego je bitno biti prvi.

"Po tko zna koji put moram demantirati da sam trudna. Suprug i ja se svakog dana borimo s paparazzima koji se svuda penju kako bi nas fotografirali. Onda objave fotografiju iz kuta iz kojeg izgleda kao da imam veći trbuh pa im je to odmah “dokaz” da sam trudna", napisala je glumica. 

Simpatična Jennifer nadodala je da je način na koji je mediji prezentiraju odraz našeg viđenja žena općenito. 

"Prošli mjesec posebice sam se uvjerila koliko definiramo vrijednosti žena na temelju braka ili statusa majke. Potpune smo sa i bez partnera ili djeteta. Sposobne smo odlučiti što je lijepo kad je riječ o našim tijelima. Ta odluka samo je naša." - smatra glumica.

Svjesna načina rada tabloida, Jennifer vrijeđaju komentari gdje ispada manje vrijedna jer joj se tijelo mijenja. 

"Možemo promijeniti samo našu svijest i reakcije na otrovne poruke koje mediji serviraju, a oblikuju nam viđenje nas samih", zaključuje Jennifer.

>> Jennifer Aniston razotkrila supruga i zbog toga je pred rastavom braka

Komentara 4

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
15:18 14.07.2016.

Ma to joj je od pive trbuščić :)))

SA
santos008
22:44 13.07.2016.

mozda jesi malo

NE
neki
06:48 14.07.2016.

Sve je OK dok su reflektori upaljeni, a poslije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije