Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUHARSKO DRUŠTVO

Lanjskom pobjedniku showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj' favoriti su sestrične Ina i Dina

kuhari
Foto: Promo
1/6
01.03.2016.
u 20:49

Tomislav intenzivno prati novu sezonu RTL-ove kulinarske emisije, kao da je još uvijek i sam tamo

Pobjedniku lanjskog „Tri, dva, jedan – kuhaj“, Tomislavu Pavlovićupobjednici druge sezone „Tri, dva, jedan – peci“ Sanji Sajko, nakon showa sreća se osmjehnula i sada oboje zajedno rade u poznatom zagrebačkom restoranu „Rougemarinu“.

Dvoje pobjednika RTL-ovih emisija odnedavno rade rame uz rame! Pobjednica druge sezone kulinarskog showa Sanja Sajko svojim mirisnim slasticama odnedavno razveseljuje goste zagrebačkog restorana „Rougemarin“. Već tjedan dana novi kolega u kuhinji joj je Tomislav Pavlović, otac četvero djece, lanjski pobjednik showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

„Odmah nakon pobjede u showu, imao sam ponudu da postanem i šef kuhinje, ali to bi bilo previše koraka odjednom. Meni je sad u životu konačno sve posloženo. Radim posao koji volim i sa smiješkom dolazim na posao“, priznao je Tomislav novinarki RTL-a u emisiji „Sve u šest“.

Novom šefu, vlasniku restorana „Rougemarin“ Marinu Medaku, za oko je zapeo već u samom showu jer se činio kao momak koji obećava. 

„Zanimanje kuhara nije lak posao. Moraš biti lud, raditi do iznemoglosti. Ljudi misle da je to divan posao, ali ne znaju da ustvari imaš normu koju moraš napraviti u jako kratkom roku i tu se tek vidi koliko je netko stvarno sposoban“, izjavio je Medak.

Sanjina životna priča samo je dokaz toga kako nikad nije kasno za ono što voliš. Radila je kao ekonomistica i bavila se papirologijom koju nije voljela. Život joj se promijenio kad ju je nećakinja prijavila na „Tri, dva, jedan – peci!“ iako do tada nikad nije kuhala nikome osim sebi i svojoj obitelji. Prijava za natjecanje u showu bila je najbolja stvar koja joj se dogodila jer sada radi posao koji obožava.

„Sad sam suverena, sad je sve na svom mjestu. Kad sam došla, to je sve bilo ludo - posao, catering, narudžbe… Sad sam si napokon sve posložila u životu, sad je sve super“, kaže Sanja.

Tomislav intenzivno prati novu sezonu RTL-ove kulinarske emisije, kao da je još uvijek i sâm tamo. Već je primijetio da sestrične iz Siska, Ina Zlonoga i Dina Krupić imaju "ono nešto".

„Čini mi se da one znaju što rade u kuhinji.“

>> Luka i Doris oduševili: 'Sviđa mi se to što ste napravili jednu stvar tako dobro'

>> Pažanin zavapio 'Kad će ovaj dan završit?', a Špiček iz očaja komentirao 'dobro obrađene masline'

Komentara 1

MA
mare0801
20:37 02.03.2016.

ponuda za šefa kuhinje nakon tv showa.Smijesno,usitinu smiješno i podcjenjivački za prave kuhare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije