Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje

Lanin prvi rođendan uz sina Adriana

Lana Banely
Foto: Instagram
1/5
09.12.2014.
u 17:41

Lijepa Lana Banely slavi svoj 29. rođendan!

Dan je provela u društvu sinčića Adriana, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je i na svom profilu na Instagramu.

Presretna HTV-ova sportska novinarka ne skida osmijeh s lica dok prvi put u svom životu u svom slavljeničkom danu uživa sa sinom. Lana se za rođendan počastila svojom omiljenom tortom, a osim u torti, uživala je i u nježnim poljupcima svog nasljednika.

Maleni Adriano odlično se snalazi u slavljeničkoj atmosferi s obzirom na to da je prije dva dana rođendan proslavio i njegov otac Andy Bara. Ipak, najveće slavlje sprema se 17. siječnja kada mezimac obitelji Banely-Bara slavi svoj prvi rođendan.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>> Prekrasna voditeljica za svoje izdanje "okrivila" majku prirodu

>> Lana Banely: Sin Adriano je živahan i to se vidi na mojoj liniji

>> Lana Banely i Andy Bara prošetali malog Adriana gradom

Komentara 6

Avatar Arkandjel
Arkandjel
18:43 09.12.2014.

Kakav je ovo naslov? Tko ima prvi rodjendan, Lana ili Adrian?

HA
hammer
13:02 11.12.2014.

Andy Baba i njegova baba sa malim babekom...pa nisam mogao živjeti bez ovih slika i informacije da je mali imao roćkas...sada nakon ovog osvježavajućeg saznanja obećavam da ću marljivo učiti, raditi i napokon početi živjeti...jer do sada sam bio na rubu smrti....hvala Babe, zauvijek hvala.....

HA
hammer
13:10 11.12.2014.

A vidim da ni pravu tortu nisu mogli pribaviti nego nekakve kolače poslagali ( iz mog velikog iskustva u pečenku kolača čini mi se da je mađarica ); ako treba budem im ja ispekao tortu za drugi rođendan.....Baba Lana evo mog broja pa se javi ako želiš 0987654321......Glavno da su oblekica i frizurice postojane na "spontanim" fotografijama.....bravo promovirate se preko djeteta a tako ste poznate osobe.....ovaj Andy Baba pa di je taj igrao nogomet, u Radniku iz Sesveta ?? Ma ne i to je previše za njega.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije