Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnji krivac

Umjesto da živčane nakon sudara uslijedilo je pravo iznenađenje

Poznati glumac skrivio je nesreću
Foto: Kento Nara/DPA/PIXSELL
08.02.2018.
u 15:30

Pitt se zabio vozilom u Nissan Altimu koja je onda udarila u Kiu Soul. Na sreću, nije bilo ozljeđenih u sudaru

U ponedjeljak je američki glumac Brad Pitt skrivio lančani sudar automobila u centru Los Angelesa. Poznati glumac je bio smiren i razmijenio je informacije s oba vozača. Prema pisanju Daily Maila, 54-godišnjak je vozio sivu Teslu kada je skrivio nesreću.

Pitt se zabio vozilom u Nissan Altimu koja je onda udarila u Kiu Soul. Na sreću, nije bilo ozlijeđenih u sudaru. Također, potrudio se sve fotografirati kao svaki drugi odgovoran vozač. Pitt je kratko porazgovarao s druga dva muškarca koji su sudjelovali u nesreći dok su razmijenili podatke. Sudionici nesreće su bili poprilično iznenađeni kada su shvatili da se radi o holivudskoj zvijezdi.

U zadnjih nekoliko mjeseci glumac živi poprilično povučenim životom. Razlog je nedavna rastava od glumice Angeline Jolie s kojom je bio u braku dvije godine. Zajedno imaju šestero djece: Maddoxa (16), Paxa (14), Zaharu (12), Shiloh (11) te blizance Knoxa i Vivienne (9).

Što slavni glumci, pjevači i voditelji kupuju svojim fanovima: 

Poznati glumac skrivio je nesreću
1/5

 

 

 

 

 

Komentara 1

ZU
zuten
17:56 08.02.2018.

pola texta ti zauzelo nabrajannje posvojene djece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije