Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILA SE

Lana objavila veliku vijest: 'Ovo mi je promijenilo život, ostvarila sam san'

Lana Jurčević
Foto: Instagram
1/4
21.01.2020.
u 18:35

- Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. Mrzim papire, mrzim sve što ima veze sa papirima, osim ovog - ovaj mi je promijenio život: Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music!! To se nije dogodilo ‘jučer’, dugo, dugo se to ‘kuhalo’ - napisala je Lana

Lana Jurčević prije nekoliko dana misteriozno je nestala s Instagrama, a danas je na Facebooku objavila veliku vijest. Naime, naša pjevačica potpislaa je ugovor s Warnerom, jednom od najpoznatijih svjetskih diskografskih kuća. 

- Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. Mrzim papire, mrzim sve što ima veze sa papirima, osim ovog - ovaj mi je promijenio život: Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music!! To se nije dogodilo ‘jučer’, dugo, dugo se to ‘kuhalo’...

A kad kažem dugo, u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutiti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate LA LANU :)) Update-anu verziju mene i dobrodošli u novo poglavlje mog života! 

Bit će zabavno i stay tuned! I sorry ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme... nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti - napisala je Lana. 

Vijest su potvrdili i iz Warnera: "Warner Music s ponosom objavljuje da je potpisao ugovor s hrvatskom glazbenicom Lanom Jurčević. S više od 100 milijuna pregleda na YouTube platformi te više od 850 tisuća pratitelja na društvenim mrežama, Lana je nesumnjivo jedna od najvećih i najperspektivnijih glazbenih zvijezda u regiji.

Čast nam je što imamo priliku povezati se s Lanom dok započinje uzbudljivu novu fazu pod novim scenskim imenom - La Lana. Svi mi u Warner Musicu oduševljeni smo suradnjom s talentiranom i marljivom umjetnicom poput Lane i veselimo se onome što će neupitno biti fantastično i uzbudljivo glazbeno putovanje. Jedva čekamo sa svima podijeliti prve rezultate naše plodonosne suradnje"

Vijest o ovoj atraktivnoj suradnji Warner Musica i La Lane potvrdio je i Silvije Varga, direktor hrvatske diskografske kuće Dancing Bear, licencnog partnera i zastupnika Warner Music International za Hrvatsku, te je ovom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo suradnjom koja će sasvim sigurno obilježiti budućnost hrvatske glazbe.

- Lana je glazbenica s izvanrednim talentom koja je već postigla izniman uspjeh tijekom svoje ranije karijere na ovim prostorima. Njezina pozitivna energija, predanost glazbi, ambicija i odlučnost vrijedni su divljenja i bilo je samo pitanje trenutka kada će ove kvalitete biti prepoznate na svjetskoj razini. Nije strano da se Lana kao autorica više puta dokazala i kroz rad na engleskom jeziku. Tim više nam je drago da će upravo ta druga strana Lane dobiti pozornost koju zaslužuje zahvaljujući potpori renomiranog svjetskog diskografa.

Oduševljeni smo što se Lana pridružila obitelji Warner Music grupacije. Dancing Bear kao najbliži član Warnera i jedne od najvećih svjetskih sila glazbene industrije, pružit će La Lani apsolutnu podršku na njezinom putu prema međunarodnom uspjehu - istaknuo je Varga. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:08 21.01.2020.

La Lana...Jel može bez mucanja?!?

Avatar anlaser
anlaser
20:03 21.01.2020.

Bravo mala !

HE
Hess
20:24 21.01.2020.

Dobro došla u svijet biznisa .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije