Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivano

Fanovi u nevjerici: Lana nakon tajanstvene objave obrisala Instagram

Foto: Instagram Asos
1/5
17.01.2020.
u 13:52

Pjevačica Lana Jurčević je prekjučer obznanila na Instagramu kako je u ovom trenutku na najvećoj prekretnici života, a danas je obrisala sve postojeće objave s te društvene mreže.

Skoro 800.000 pratitelja na društvenim mrežama Lana Jurčević je ostavila u šoku nakon što je ovog jutra obrisala sve fotografije s Instagrama. U ovom trenutku,više nema niti jedne objave na profilu pjevačice.

Prije dva dana objasnila je kako je na najvećoj životnoj prekretnici, a obraćanje fanovima uslijedilo je nakon mnogobrojnih upita zašto više ne pjeva i kada će imati koncert.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Posljednjih godinu i pol dana pjevačica Lana Jurčević sve je manje aktivna na domaćoj glazbenoj sceni. Iako i dalje radi punom parom, 35-godišnja pjevačica već dulje vrijeme nije izbacila ni jedan novi singl, a sada je prvi put o svojoj životnoj prekretnici i javno progovorila.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 "Kad pogledam, iza mene je više od sto milijuna pogleda YT-a u jednoj maloj zemljici zvanoj Hrvatska. Mislim da 'maloj Lani' mogu dati jedan zasluženi 'high five'. Stotine i stotine nastupa i koncerata iza mene i druženja s vama. Pjevala skoro na svim kontinentima... Jedino što mogu reći jest da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo... ali nadam se da se jedno neće promijeniti, a to je da ćete i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula?" poručila je pjevačica i mnoge zaintrigirala svojom objavom. Neki su pomislili i da se Lana oprašta od glazbene karijere. 

"Ne odustaj od glazbe. Predivna si", poručili su joj obožavatelji u komentarima. Podršku kolegici pružila je i Nina Badrić. "Sve što tebe čini mirnom i radosnom to je jedini pravi odabir", poručila je Nina.

Inače, osim uspjeha u poduzetničkim vodama, Lani su se ruže osmjehnule i na privatnom planu. Već više od dvije godine u sretnoj je vezi s Filipom Kratofilom, sinom vlasnika jednog  poznatog sljemenskog restorana.
 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar taqa
taqa
15:30 17.01.2020.

Tako mi Veljače,boli me Pokos za nju!

NA
najposebniji
14:24 17.01.2020.

Otkud njoj 800 000 pratitelja, da nije plaćala za flowere?

HO
horton
14:30 17.01.2020.

Našla je sponzora, nije potrebno daljnje oglašavanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije