Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila je na meti medija

Lana Klingor kroz plač progovorila o porodu bez muške podrške: 'Ne znam kako sam preživjela'

Foto: Instagram
1/19
14.03.2024.
u 09:53

Pjevačica i poduzetnica Lana Klingor Mihić u iskrenoj ispovijesti otvoreno je progovorila o porodu bez muške podrške i trenucima u kojima je mislila da neće preživjeti tu veliku bol.

- Ja sam po horoskopu djevica, kada se nečeg primim, to mora biti kao po špagi - kazala je 43-godišnja pjevačica Lana Klingor Mihić u podcastu "Mame kod Lane". Lana je hrvatskoj javnosti već odavno poznata, a poznata je osim kao pjevačica, i kao pobjednica drugog celebrity MasterChefa, uzgajivačica pasa te majka troje djece. Pjevačica je govorila o djetinjstvu, brojnim preseljenjima, kćerima, a dotakla se i teme samohranog majčinstva. 

Lana je s 26 godina ostala neplanirano trudna i odlučila je biti samohrana majka. Nije imala previše vremena za razmišljanje o promjenama u tijelu jer je bila na meti medija pa se selila i mijenjala brojeve. Do svoje 18. godine preselila se čak 16 puta, a sada je u Velikoj Gorici. Ispričala je kako joj je protekao prvi porođaj. - Dobila sam trudove, samu sebe sam odvela na porod, a prije poroda sam odvezla dvije prijateljice doma -prisjetila se trenutka kada je u njezin život ušla kći Kiara.

- Odselila sam se i trudila se sebi dati mira, kad mi već nitko drugi ne da mira. Nikada neću zaboraviti ja sam izašla iz rodilišta na Badnjak. Tata je došao po mene u rodilište, držala sam taj smotuljak u rukama i nikome ga nisam željela dati. Sjela sam na trosjed i bila sam toliko prazna. Kao, događa ti se nešto divno, a znaš da ništa nije kako treba biti. Uopće ne znam kako sam preživjela te prve dane... - kroz plač je rekla Lana i prisjetila se najtežih trenutaka kada nije uz sebe imala mušku podršku koja joj je bila prijeko potrebna. 

 

1/6

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Kasnije je upoznala sadašnjeg supruga Antu Mihića i s njim je dobila kćeri Marlu i Miku. - Kada je Marla imala tri mjeseca zatrudnjela sam s Mikom, najmlađom kćeri. Ante je tada radio za jednu PR agenciju te ga nije bilo doma zbog posla. Drugi dan nakon poroda malene Mike, poslala sam šefu objavu za medije - dodala je. Shvatila je da nešto moraju poduzeti pa je Ante dao otkaz i počeli su raditi skupa. Ispričala je da je najmlađa kći Mika rođena nešto ranije, a pri porodu su je jedva izvadili jer je pupčana vrpca bila prekratka.

- To je jedini razlog zašto se još nisam odlučila za četvrto dijete, jer se bojim rizika - kazala je i dodala da priželjkuje i četvrto dijete, ali je Ante ipak bio glas razuma i rekao da mogu u zamjenu da dijete uzeti psa. Lani su roditelji puno pomagali oko djece, iako su bili prezaposleni. Njezina majka je čak platila dadilju, susjedu Silvu koja je imala 65 godina, kako bi Lana stigla raditi u ZKM-u. Što se odgojnih metoda tiče, pjevačica ne vjeruje da je kažnjavanje u smislu oduzimanja mobitela efikasno. Trudi se razgovarati sa svojim curama, odgaja ih da budu pristojne i da imaju prijateljski odnos s njom i Antom.

 

VIDEO: Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
18:01 14.03.2024.

Iskreno, mogu si samo misliti kako se dama osjecala. Ja imam tri sina, I sva tri puta ja sam odvezao suprugu u rodiliste, sjedio sam kraj nje na krevetu, drzao je, pricao gluposti da je nasmijem, sva tri puta osobno prerezao pupcanu vrpcu. Ostaviti moju suprugu u takvim trenutcima samu s nepoznatim ljudima meni je nepojmljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije