Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlado i nezrelo

Lana Jurčević u vezi sa studentom ekonomije Fabijanom Marićem

lana jurčević
pixsell
05.11.2010.
u 13:20

Zagrebačka pjevačica na svojem je blogu potvrdila da je u sretnoj vezi sa 19-godišnjim studentom

Nakon ljubavi kratkog daha sa 18-godišnjim Janom Jerićem pjevačica Lana Jurčević opet ljubi tinejdžera. Naime, pjevačica je već nekoliko mjeseci u vezi sa 19-godišnjim studentom ekonomije Fabijanom Marićem, a vezu je priznala i na svom blogu.

 - Da, u mom životu postoji netko tko me voli, poštuje i drži kao kap vode na dlanu. I hvala mu na tome. Da, mlađi je od mene, nemam problem s tim što piše na papiru i ne znam zašto bi imao itko drugi ako nemam ja. Studira, na drugoj godini ekonomije je, živi svoj život, uz mene je u svim mojim slobodnim trenucima koje mi posao omogućava i dijeli sa mnom dobro i loše... Možemo samo poželjeti da i drugima bude u odnosu tako lako i bezbrižno kao nama - izjavila je Lana o svojemu novom odabraniku koji voli izlaziti na ista mjesta gdje i pripadnici tzv. zagrebačke zlatne mladeži.

Komentara 7

AM
amarila
22:38 05.11.2010.

Na kraju ce doci na red i oni iz vrtica!

ZA
zagabria1
13:45 05.11.2010.

kako je kenula zavrsice kao zenski pedofil. Sala mala

AL
alessio
14:16 05.11.2010.

todorić mlađi, petrač mlađi, onaj šmrkavac(pun para), pavasović, i sada još jedan pripadnik zlatne mladeži u prijevodu sin nekog iz podzemlja. ma to je sve samo ljubav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije