Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Lana Jurčević otkrila svoj stav o djeci: Planiram biti solo, luda, bogata bad bitch zauvijek'

Foto: Instagram
1/9
01.08.2021.
u 12:43

„Žuta minuta. Ne shvaćajte sve preozbiljno. Al da mi je dosadno sa samom sobom - nije nikad“, napisala je u opisu objave.

Pjevačica i influencerica Lana Jurčević (36) na svojem je Instagram profilu podijelila video u kojem je otkrila svoje planove za budućnost. Jurčević je na šaljivi način reagirala na pitanja o udaji i djeci. „Svi me stalno pitaju kada ćeš se udati i imati djecu. Nikad! Planiram biti solo, luda, bogata bad bitch zauvijek“, odgovor je iz videa  za TikTok hit "Best Friend" kohjeg izvode Saweetie i Doja Cat, a pjevačica i influencerica preuzela ga je u svom Tik tok videu. „Žuta minuta. Ne shvaćajte sve preozbiljno. Al da mi je dosadno sa samom sobom - nije nikad“, napisala je u opisu objave na Instagramu, a njezini pratitelji su joj u komentarima pružili podršku. „Bravo, Lana! Nema glume i pretjerivanja, takva kakva jesi!“, poručili su joj u jednom komentaru. Neki su se i složili s njom. „Znači, mood životni“, pisalo je. Neki su i komentirali šaljivost ovog videa. „Ma neee“ Ovo jeee hit. Majke mi, ti si show“, također je jedan od komentara. „Ovo ti je najbolja pjesma do sada“, našalio se jedan pratitelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Inače, Jurčević u zadnje vrijeme objavljuje pod #stvarniJA koji je koristila i u kampanji svog brenda LaPiel. Ovakvim objavama pjevačica i influencerica se želi približiti svojoj publici te istaknuti da je važno pokazati da nije sve savršeno.

Podsjetimo, Jurčević je došla u središte pozornosti i zbog svojih kilograma, a pjevačica je i tada istaknula #stvarniJA. Njezini kilogrami pod povećalo su došli nakon njezinog pojavljivanja na dodjeli nagrade 'Porin'. Tada je Neven Ciganović u jednoj showbiz emisiji prokomentirao kako izgleda da pjevačica ima viška kilograma te da situacija uzrokovana koronavirusom ne utječe dobro na nju. Jurčević je odgovorila videom kojim pokazuje gdje sve ima viška te dodala da se radi o nekoliko kilograma koji nisu problem. Istaknula je i da to uopće nije važno, nego je važno ono što je u glavi. Ciganović ju je ponovno prozvao kad je zaključio da se ne radi o nekoliko kilograma kako je ona navela nego o čak njih 10. Nakon toga pjevačica je objavila i fotografiju u kupaćem, a pratitelji su komentirali da oni višak kilograma ne vide. Dodajmo i da je Jurčević u vezi s Filipom Kratofilom, a veza traje tri godine.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Asterix
Asterix
13:55 01.08.2021.

Kakav luzer moraš biti za ovakvima tepati i ostavljati komentare odobravanja.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:10 01.08.2021.

Rado bi ti nekog bogatog frajera, samo te nitko nece...

VI
vidum
13:57 01.08.2021.

Novo normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije