Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Izgledaju poput sestara! Tatjana Dragović pohvalila se s kćeri koju je dobila u braku s Ivaniševićem

Tatjana Dragović
Foto: Instagram
1/8
01.08.2021.
u 10:34

Nasmiješene djevojke u kratkom roku dobile su više od 2000 lajkova i brojne komentare pratitelja. Među njima su i Jelena Rozga, Ljupka Gojić Mikić i Fani Stipković, koja im je poručila da izgledaju poput sestara

Bivša manekenka Tatjana Dragović (43) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s 18-godišnjim kći Amber Marijom, koju je dobila u braku s našim proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

Nasmiješene djevojke u kratkom roku dobile su više od 2000 lajkova i brojne komentare pratitelja. Među njima su i Jelena Rozga, Ljupka Gojić Mikić i Fani Stipković, koja im je poručila da izgledaju poput sestara.

Foto: Instagram

Za razliku od 4-godišnje Luce koju ima sa sadašnjim partnerom Vlahom Arbulićem, Amber Mariju i 14-godišnjeg Emanuela, djecu koju je dobila u braku s Ivaniševićem, Tatjana rijetko eksponira na društvenim mrežama.

Inače, Amber Marija je bila odlična učenica elitne zagrebačke XV. gimnazije, poznatije kao MIOC. Lijepa 18-godišnjakinja od oca je naslijedila sportski duh, no umjesto u tenisu pronašla se u jahanju s kojim niže uspjehe. S treninzima je započela još prije devet godina, a ne krije da su joj na turnirima najveća podrška upravo roditelji.

VIDEO: Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole 'Nadalinu'

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

AN
ANNY
18:00 01.08.2021.

Ništa posebno !

Avatar Jana
Jana
07:52 27.08.2021.

Napuhane usnice , vizažist dobro našminkao , malo plastičnih operacija i rezultat je za pohvalu. Da zaboravih Foto shop.

JB
Jednonogi.Brabonjak
23:43 01.08.2021.

Meni kći ne izgleda tako staro, lijepa je i mlada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije