Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pristižu komplimenti

Lana Jurčević oduševila u uskoj dekoltiranoj haljini koja joj je naglasila obline: U životu nisi bolje izgledala

Zagreb: Poznati na prvoj samostalnoj reviji Lilith by Katarina Baban
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/12
17.05.2023.
u 16:07

Nedavno je Lana promijenila i imidž i mnogi su je usporedili s Monicom Bellucci i tada nam je rekla i kako joj se sviđa ova usporedba

Pjevačica Lana Jurčević (38) podijelila je na Instagramu nekoliko fotografija snimljenih tijekom njezinog nastupa u Opatiji i zahvalila se svima na dobroj atmosferi. - E kad je atmosfera vatrena od prve sekunde! Bal medicinara, Opatija, bilo je top! Hvala što ste nas zvali i što ste nas natjerali da sviramo i one najstarije pjesme, od Preboli me, do Najbolja glumica, Kopija pa nadalje.. Woohooo! Bar sad imam tonu budućih doktora koji će me liječiti kad budem stara baba. Sljedeći vikend: Europski trg, Zg. Oko podne. A onda vikend iza Kotoriba. Pa onda Slovenija: Maribor, Jarenina, Kostrivnica pa Austrija…- napisala je pjevačica na društvenoj mreži na kojoj je podijelila i fotografije s nastupa na kojem je nosila usku dekoltiranu haljinu koja je isticala njezine obline. 

Ovo izdanje je oduševilo njezine pratitelje koji su joj udijelili cijeli niz komplimenata i napisali joj kako odlično izgleda. - Ti Lana nisi u svom životu nikad bolje izgledala. Hvala ti predivna moja što si se vratila na scenu. Kraljica si, izgledaš, savršeno, koncert vrh vrhova. Predobro izgledaš! Koja prirodna ljepotica - napisali su joj obožavatelji u komentarima. 

Nedavno je Lana promijenila i imidž i mnogi su je usporedili s Monicom Bellucci i tada nam je rekla i kako joj se sviđa ova usporedba. - Slučajno se dogodilo, htjela sam neku promjenu, a onda su krenule pljuštati poruke, naslovi u medijima... Nisam to očekivala, ali moram priznati da su usporedbe s Monicom Bellucci više nego kompliment. I u to ime pripremam nešto fora, žene će se moći transformirati i osvježiti svoj izgled doslovno u dvije minute - rekla nam je Lana nedavno u razgovoru. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

 

Lana Jurčević je početkom mjeseca izdala spot za pjesmu "Tipično muški", koji dosad ima dva milijuna pregleda na YouTubeu. Pod imenom La Lana objavila je dva singla na engleskom za svjetskog diskografskog giganta Warner Music, licencnog partnera diskografske kuće Dancing Bear. Kao La Lana doživjela je veliki uspjeh u internacionalnim vodama, brojeći milijune streamova sa samo dva singla – plesnim hitom "So Messed Up" te obradom "How Will I Know" pjevačke dive Whitney Houston. Laninu karijeru krasi pet izuzetno uspješnih studijskih albuma, stotine milijuna pregleda na YouTubeu, više od 50.000 videa na TikToku s Laninim pjesmama te više od 850 tisuća obožavatelja na društvenim mrežama. "Tipično muški" zarazan je pop-singl koji u izrazito radiofoničnom duhu prati priču s kojom se svaka žena i mlada djevojka može poistovjetiti.

VIDEO Let 3 ne prestaje iznenađivati svoje fanove: Oduševili u prvom nastupu nakon Eurovizije

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:30 17.05.2023.

Monica Belluci je svjetska ljepotica, ovdje ne može se sakrtiti balkanska fizionomija nema tu usporedbe ni pod razno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije