Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala kolekciju

Lana Jurčević: 'Ja mislim da bi me sad neka žena ubila'

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/5
28.09.2019.
u 21:00

Pjevačica je pokazala zavidnu kolekciju sjenila za oči brenda Natasha Denona na Instagramu.

Lana Jurčević kao i mnoge svjetske beauty entuzijastice obožava palete sjenila za oči, a kako je pokazala na Instagramu, opsjednuta je s onima koje je kreirala vizažistica Natasha Denona. 

Foto: Instagram screenshot

Pjevačica je pokazala zavidnu kolekciju na InstaStoryju te je na snimci rekla:

- Ja mislim da bi me sad neka žena ubila jer imam ovoliko paleta Natashe Denone i imam ih još na drugim mjestima. Molim da mi nitko ne provali u stan zbog ovog.

Foto: Instagram screenshot

Denona je porijeklom iz Hrvatske, točnije Zadra. Danas živi i radi u Izraelu, a njezin brend obožavaju beauty influencerice diljem svijeta.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Kaladin
Kaladin
23:12 28.09.2019.

Jel ovo PROMO za brand Denona? Ili je ovo PROMO za bezveznu pjevačicu? Koliko mi je poznato mora biti obilježeno kao PROMO članak. A vi onda znate da ga nitko neće otvarati. Može li se vas tužiti HACOM-u za prikriveno reklamiranje? Iskazujete li dobit od ovog članka u knjigama? Ili kradete?

GI
Gips
22:18 28.09.2019.

Proljev me uvatio

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:07 28.09.2019.

Ne bi, nego te zale jer znaju koliko si rodea morala prejahati za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije