Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi pjevačica

Lana iskopala staru fotografiju: Pogledajte kako je izgledala prije 4 godine!

Foto: Instagram/Wanda Nara
24.10.2018.
u 18:43

Što sam starija sve sam zadovoljnija kuda idem i tko sam, napisala je pjevačica u opisu fotografije.

Lana Jurčević razveselila je mnogobrojne obožavatelje objavom stare fotografije. Pjevačica je u arhivi pronašla fotografiju nastalu prije četiri godine na kojoj pozira u jako izazovnom izdanju. Lana je naglasila kako je s godinama sve zadovoljnija sama sa sobom, a svojim pratiteljima najavila je i video afričke avanture. 

- Evo jedan #tb od prije 4 godine. Šljakerske ruke su i dalje tu (malo sam zamutila žile jer bi mislili da radim na baušteli). Ali kad kopam po starijim slikama, ne uspoređujem toliko kako sam izgledala, nego točno osjećam svoju energiju i fazu u kojoj sam bila tada, kroz sliku. A što sam starija, sve sam zadovoljnija kuda idem i tko sam. Ok je ponekad i sjesti i odmoriti se, dati si vremena za sve. Nema žurbe :) Pobjegla sam ja jednom u Afriku, među planine, ni blizu civilizaciji, na mjesec dana. Jedina i Najbolja pauza mog života. Možda nađem te snimke i napokon to smontiramam. Jeste ZA?- upitala je Lana svoje fanove. Oni su joj osim potvrdim odgovorom mahom odgovarali i komplimentima. 

"Prekrasna si", "Najbolja i najljepša", "Ja sam se zaljubio", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
19:14 24.10.2018.

A što da kažem? Kao stari šmeker mogu samo konstatirati kako je Lana prekrasan "primjerak" žene i takva žena je pravi praznik za muške oči! Želim joj da postane majka jer njena ženstvenost time sigurno neće ništa izgubiti, a ljudskaa vrsta će nastaviti s genetskim kodom ljepote, uspješnosti i životne radosti. Lijepi pozdrav (pre)lijepoj Lani!

QW
Qwertyman
23:09 24.10.2018.

Imam i ja svoju sliku od prije 4 godine, gdje ju mogu proslijediti da se objavi??

Avatar HajdukLika
HajdukLika
11:35 25.10.2018.

Table dance girl ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije