Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuvala je tajnu dugo

Lady Gaga: Otkako sam silovana patim od psihičkog poremećaja

Lady Gaga
Foto: Promo
1/3
06.12.2016.
u 09:36

Pjevačica je bila u posjetu u skloništu za beskućnike i otkrila im je da od svoje 19 godine pati od posttraumatskog stresnog poremećaja

Lady Gaga pati od posttraumatskog stresnog poremećaja otkako je s 19 godina bila silovana. – Patim od tog psihičkog poremećaja, imam PTSP – rekla je u Today Showu dok je bila u posjetu skloništu za mlade gay beskućnike u New York.

– Do danas nikome nisam to priznala – rekla je 30-godišnja pjevačica. U njezinu slučaju, kaže, ljubaznost i strpljenje okoline bili su joj najbolja pomoć u izlječenju. – Ljubaznost i nježnost koju su mi pokazivali liječnici, moja obitelj i prijatelji mi je zbilja spasila život – rekla je korisnicima ovog skloništa. 

– Meditacija mi pomaže da se smirim. S ovim psihičkim stanjem borila sam se svaki dan. Danas s vama dijelim moju najveću tajnu, nemojte tajne nikada držati u sebi. 

>>Poznati u šoku jer će im zemlju voditi čovjek koji širi mržnju

Komentara 8

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
09:38 06.12.2016.

Koga briga.....

BI
bijelocrveni
09:43 06.12.2016.

Izgleda da bi se popeo na društvenoj ljestvici moraš priznati/izmisliti da te je netko silovao. Ništa vam ne vjerujem.

MA
MarkoKosmicki
11:48 06.12.2016.

pati ona cijeli svoj zivot neka joj se Gospodin smiluje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije