Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevara

Kylie nikako da se posreći u ljubavi, dečko ju je varao s nekoliko žena

Kylie Jenner
Foto: Instagram
1/3
24.01.2018.
u 11:35

Kylie Jenner navodno je trudna i Travis Scott se spominje kao otac njenog djeteta, a američki mediji prenose vijest da je par prekinuo jer je Kylie saznala da je reper vara.

Kylie Jenner sasvim se povukla iz javnog života i tek tu i tamo objavi fotografiju nekih reklamnih kampanja koje je snimila još lani. Tako je jučer objavljena kampanja za Chanel u kojoj sudjeluje sa sestrama, a na fotografijama vješto skriva svoj, navodno, trudnički trbuh.

Naime, od rujna se najmlađa članica klana Kardashian - Jenner povukla iz javnosti zbog trudnoće koju ni ona ni ostali članovi njene obitelji ne žele potvrditi. Čudan je to potez jer ova obitelj sve dijeli s javnosti, a možda je i samo još jedan dobar trik kojim Kardashian - Jenneri žele privući pažnju.

Otac Kylienog djeteta je reper Travis Scott u kojeg se Kylie zaljubila nakon prekida s reperom Tygom s kojim je bila u turbulentnoj vezi. Američki mediji pišu kako ni veza sa Scottom nije bajka jer je reper, navodno, Kylie prevario više puta. Navodno su neke Travisove ljubavnice bile i Kyliene poznanice, a trudnoća i prekid veze s ocem djeteta razlozi su zbog kojih se Jenner povukla u izolaciju i već nekoliko mjeseci živi s mamom. 

Iako ova 20-godišnjakinja već sada ima milijune dolara na računu i jedna je od najbogatijih dvadesetogodišnjakinja, sreća u ljubavi nikako da joj pokuca na vrata.

Kylie Jenner
1/8

Komentara 1

RO
rojnik
13:07 24.01.2018.

I ja bih prevario svoju sa njom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije