Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Kuma Domenica objavila dosad neviđenu fotku s vjenčanja Hane i Graše i otkrila: 'Nemam nijednu drugu sliku'

Split: Na vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše stigli prvi uzvanici
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/12
23.02.2022.
u 13:30

Pratiteljica ju je zamolila da pokaže par najljepših slika s vjenčanja. Domenica je objavila fotografiju psića i napisala kako se nije sjetila ni uzeti mobitel u ruke tijekom vjenčanja i večere.

Pjevačica Domenica Žuvela (29), koja je ujedno bila i Hanina kuma na svadbi odgovarala je na pitanja pratitelja na Instagramu. U moru pohvala našli su se još neki znatiželjnici koji su svojim pitanjima potvrdili da mnogima još uvijek nije dosta detalja o svadbi Hane Huljić i Petra Graše.

Tako ju je pratiteljica zamolila da pokaže nekoliko najljepših slika s vjenčanja. Domenica je objavila fotografiju psića i napisala kako se nije ni sjetila uzeti mobitel u ruke tijekom vjenčanja i večere. 

Foto: Instagram

 "Samo ću reći da osim ove slike i slike koju sam objavila nemam nijednu sliku s vjenčanja, toliko mi je bilo dobro da se nisam sjetila uzeti mobitel", napisala je. 

No, priznala je da nije zaboravila glasati za svoju prijateljicu Miju Dimšić koja se tu večer natjecala na Dori, pa nije mogla prisustvovati velikom danu svoje prijateljice Hane. 

Domenica je inače i na svojem Instagram profilu čestitala prijateljici i kolegici Miji Dimšić pobjedu na Dori. Objavila je fotografiju na kojoj je pozirala s Mijom u nekom studiju.

"Mislim da nema ljepše nego se veseliti tuđoj sreći, a ja sam van sebe gledajući kako ovo pretalentirano biće ostvaruje svoje snove i veselim se doslovno svakom njenom uspjehu kao da je moj! Malo sam preemotivna, ali ovaj nalet emocija koji sam imala ovaj vikend želim svima! Imam najbolje prijatelje na svijetu!" zaključila je. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Komentara 7

Avatar gusjenica
gusjenica
15:51 23.02.2022.

Zabolješe me prepone više od tog vjenčanja. Pustite ljude da se razmnožavaju na miru.

ST
stomiovotreba
16:11 23.02.2022.

Mene, a predpostavljam i vecinu, ovo uopce ne zanima.

TT
tik tak
14:16 23.02.2022.

Više nitko ne zna tko tu koga...Grašo kuma ili kum Grašu...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije