Naslovnica Showbiz Estrada

Kuku$ Klan ruši rekorde na Youtubeu: Napisali bismo i prodali rap cajku!

Studio Večernjeg lista ugostio je trap trio sa zagrebačke Trešnjevke Kuku$ Klan čija pjesma 'Oće k**ac' postavlja neshvatljive rekorde gledanosti na Youtubeu od čak osam milijuna pregleda u manje od tri mjeseca.
14. svibnja 2019. u 17:33 4 komentara 1658 prikaza
Foto: Vecernji.hr
Pogledajte galeriju 1/7

Trešnjevačka trap trojka neobičnog imena 'Kuku$ Klan' kojeg čine (t)reperi Mislav Kljenak (Iso Miki), Ivan Godin (Goca RIP) i Ivan Hilje (Hiljson Mandela) već sedam godina na hrvatskoj hip-hop sceni imaju uvjerljivo jedan od najuspješnijih glazbenih proboja.

Kukus Popularni Njihova pjesma 'Oće k..ac' ima preko 7 mil. pregleda, ovo su reperi koji stoje iza hita

Razlog tomu mogu biti mnogobrojne Hip-Hop Unity nagrade koje su 2015. godine osvojili u čak pet kategorija – od albuma do spota godine te live izvedbe, ali i osam milijuna pregleda na YouTube videu za pjesmu “Oće k*rac”, koja je u tri mjeseca s trona YouTubea svrgnula Severinin hit “Halo” objavljen u istom periodu.

Kukus Novi val hip-hopa 'Preko tjedna gospoda, a vikendom smo gamad pa ne kukamo nad sudbinom'

Ovaj trojac dao je do znanja da u autentičnom izričaju otvaraju vrata trapu u Hrvatskoj. Nakon tri studijska albuma i potpisanim ugovorom o suradnji s regionalnom izdavačkom kućom Bassivity Music, ne namjeravaju prestati, a gostujući u studiju Večernjeg lista, otkrili su nam gdje povlače crtu.

ples Radionice Na hip-hop i break dance u Knap, upisi su počeli

– Napisali bismo i prodali rep cajku, ali nikada je ne bismo izveli i kompromitirali svoj brend radi novca. To bi morala biti svota koju nitko ne može isplatiti – rekao je Ivan Hilje. Što su nam još otkrili dečki pogledajte u videu.

 

Kako je DHL postao vodeća logistička tvrtka u svijetu i kakvi su im planovi za Hrvatsku
DOSTAVA
Počeli su koristiti robote, umjetnu inteligenciju, tehnologije proširene stvarnosti i samovozeća vozila
  • BakaMraz:

    Nikad cuo za ove balavce, ali zato moj maloljetni sin zna sve o njima i prati svaki njihov pokret!

  • hegedus:

    Očito kod nas prolazi samo trash, psovka, ulica, cajke, Severina... nikad čuo za ove klince niti me ne zanima njihovo prenavljanje. Ono što me zanima je zašto su oni uopće vijest.