Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARE I DEBELE

"Kućanice" čeka užasna budućnost

Housewives
ABC TV
17.12.2009.
u 14:28

U siječanjskoj epizodi koja će zaviriti tri desetljeća u budućnost, Gabrielle (Eva Longoria-Parker) bit će siromašna i senilna, a Susan (Teri Hatcher) nakazno debela.

Nakon što se u seriji "Kućanice" dogodi zrakoplovna nesreća, otprilike na sredini nove sezone, u SAD-u će 3. siječnja biti prikazana epizoda koja će pokazati kojim su putevima krenuli životi junakinja serije. Ne zna se koja je sudbina gora: ona koja čeka Gabrielle, koja će glumiti osiromašenu, sijedu i dementnu babu, ili Susan, koja će postati toliko proždrljiva da će se udebljati tristotinjak kilograma i neće se moći kretati bez tuđe pomoći, ili Bree, koja bi ponovno trebala započeti vezu s Orsonom koji nakon nesreće završi u invalidskim kolicima.

- Najskuplja stvar na snimanju epizode bio je kostim za debelu Teri – kaže tvorac serije Marc Cherry dodajući da gledatelji ne moraju biti zabrinuti za sudbinu svojih omiljenih likova:

- Radimo nešto što nikad prije nismo. To je naša epizoda 'što bi bilo', u kojoj prikazujemo pet scenarija u kojima naše kućanice razmišljaju o svojim životima nakon nesreće. One koje su izgubile nekoga zamišljaju kakav bi im život bio da su njihovi voljeni preživjeli. Neki zamišljaju kako bi izgledalo da se nisu vjenčali za one s kojima su se vjenčali. Ali ne brinite se jer su ti skokovi kroz vrijeme sasvim hipotetski, nekima u snu, a nekima pod anestezijom na operacijskom stolu. Za neke će to biti veoma zabavno, a drugima će od toga puknuti srce – najavio je autor serije dodavši da ćemo Susanina sina MJ-a i Gabyinu kći Celiju vidjeti kao odrasle osobe i da su već odabrani glumci koji će ih glumiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije