Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U BOLNICI

Kruška i supruga Ivana se bore s koronom: 'Nadamo se da je najgore iza nas'

Foto: Instagram/Robert Anić/PIXSELL
1/7
01.03.2021.
u 21:46

Radijska voditeljica Ivan Radaljac Krušlin (45) i njezin suprug glazbenik Željko Krušlin Kruška (65) oboljeli su od korone.

Da bolest ne bira zbilja mogu potvrditi i mnoga lica naše estrade koja su se suočila s dijagnozom koronavirusa. Među onima čija borba još traje je i glazbenik Željko Krušlin Kruška (65). Njegovi prvi simptomi zaraze koronavirusom javili su se iznenada, a kašalj i borba s temperaturom od deset dana bili su praćeni umorom i iscrpljenošću.

- Danima je bilo teško i iscrpljujuće, ali nadamo se da je najgore iza nas. Samo uz pomoć liječnika moj suprug je izbjegao goru zdravstvenu sliku - rekla je za 24 sata njegova supruga, radijska voditeljica nominirana za Večernjakovu ružu Ivana Radaljac Krušlin (45).

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Istaknula je da su pjevaču u bolnici utvrđene promjene na plućima očekivane za koronavirus te da su se liječnici brinuli jer mu je zasićenost krvi kisikom padala ispod granica. Ubrzo je bio pušten s bolničkog liječenja s uputama za liječenje u kućnim uvjetima. Morao je uzimati kisik da bi se plućima olakšala borba.

Njezini simptomi su bili lakši, odnosno, javile su se mučnine, glavobolje i temperatura.

– Idemo dan po dan. Bolest je izuzetno iscrpljujuća i zahtjevna. Željko je prilično iscrpljen i umoran pa će oporavak, vjerujem, potrajati neko vrijeme. Sada kad je bolest malo onemoćala odmaramo se i vraćamo snagu – kazala je Ivana koja je ovih dana postala ponosna vlasnica nagrade AVA Digital Awards radi reportaže koju je napravila na COVID odjelu na intenzivnoj u bolnici Dubrava.

 

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
02:39 02.03.2021.

Radijska voditeljica Ivan Radaljac Krušlin (45) ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije