Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kruno Ladišić

Kruno Ladišić: S Ivanom je lijepo živjeti jer je divna majka i žena

ivana banfić
06.01.2012.
u 22:00

Pjevačica u novom videospotu poručuje ženama da, unatoč svim obvezama, imaju pravo ostvariti svoje snove

– U 41. godini shvatila sam da svaka žena treba odvojiti vrijeme samo za sebe. A pritom mogu biti dobra majka, poslovna žena i supruga – rekla je Ivana Banfić u petak na promociji videospota “Budi svoja”. Pjevačica kaže da ponekad želi ostati dulje u krevetu i pročitati neku zanimljivu knjigu ili otići na kavu u Opatiju. I to učini jer se usudi ostati svoja.

 

– Moja pjesma poručuje da se svi snovi mogu ostvariti, samo treba iskreno željeti. Postoji trenutak koji brzo prođe i zato ga treba iskoristiti – rekla je. Ivana je na promociji otkrila da će u veljači izdati i DVD s vježbama za žene i muškarce na pokretnoj traci. Trenira takozvani walking fitness.

 

– Treniranje je moja druga ljubav, a pokretna traka je dobra za oblikovanje tijela i za kondiciju – objasnila je. I kroz smijeh dodala da je to korisno i u seksu.

 

– Samo treba naći izdržljivog partnera – ističe. Ivani je velika podrška u poslu njezin suprug Kruno Ladišić, realizator programa na Novoj TV. Krunu ne opterećuje to što se oženio poznatom i atraktivnom pjevačicom.

 

– Ivanu poznajem od djetinjstva. U jednom nam se trenutku dogodila ljubav. Za mene je ona samo Ivana s kojom je lijepo živjeti, koja je divna žena i majka – nježno je rekao Ladišić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije