Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poprsje u prvom planu

Kristina Mandarina objavila nove fotke u uskom čipkastom korzetu

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
26.11.2019.
u 17:04

Objavila je fotografije na kojima pozira u kratkim hlačama i korzetu od čipke koji u prvi plan stavlja njezino bujno poprsje.

Najpoznatija prodavačica mandarina Kristina Penava, koja je u javnosti zbog iznenadne popularnosti dobila nadimak Kristina Mandarina, svojim obožavateljima na Instagramu pohvalila se novim seksi fotografijama.

Objavila je fotografije na kojima pozira u kratkim hlačama i korzetu od čipke koji u prvi plan stavlja njezino bujno poprsje. Kristina je odlučila iskoristiti trenutak slave pa je diljem regije zovu da bude zvijezda mandarina partyja. Prodavačica mandarina jednom prilikom obožavateljima je otkrila kako je estetskom operacijom povećala grudi kada je imala 19 godina. 

- Da mogu, bila bih balon svemirski, ali nekada treba postojati granica i ne forsirati svoje tijelo na nešto što samo ne može podnijeti – napisala je tada Kristina i dodala kako u usnama ima filere. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Otkrila je tada i svojim vjernim pratiteljima na društvenim mrežama kako je prije bila bucka i uspjela se riješiti 20 kilograma viška. Rekla je kako nije jela danima i u šest mjeseci je uspjela riješiti se viška kilograma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🔱 KRISTINA PENAVA 🔱 (@lareina1134) on

 

- Uglavnom, bitno je da jedete povrće, voće i ništa poslije 18 sati - poručila je Kristina.

 

Komentara 22

VL
vlatx
17:27 26.11.2019.

Koliko je naše djece osvojilo prvih mjesta na međunarodnim natjecanjima ali ih je prodavačica mandarina nadmašila u zauzetosti medijskoga prostora. Toliko o tome koliko je novinarima stalo do kvalitete objavljenog materijala.

DU
Deleted user
17:28 26.11.2019.

Mila majko na što je spao ovaj svijet.

AD
Administrator
18:30 26.11.2019.

Za materijalni i medijski uspjeh na Balkanu dovoljan ti je par par plastičnih sisa i malo odvažnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije