Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzeli 98.000 kn

Krešo potpuno zakazao u 'Potjeri': Tako je to kad igramo bez bubice u uhu, odmah izgubimo!

Foto: HRT screenshot
1/9
28.12.2020.
u 19:23

Kući su otišli bogatiji za 98 tisuća kuna, a sve zato što su uspjeli pobjeći jednom od najopasnijih lovaca - Kreši. Krešo je večeras napravio puno grešaka u završnoj, a neka od pitanja dečki su čak odmah znali odgovoriti te su ga tako nadmašili.

U večerašnjoj potjeri briljirali su nezaposleni profesor povijesti, Matej i 19- godišnji student Filip. Kući su otišli bogatiji za 98 tisuća kuna, a sve zato što su uspjeli pobjeći jednom od najopasnijih lovaca - Kreši.

Krešo je večeras napravio puno grešaka u završnoj, a neka od pitanja dečki su čak odmah znali odgovoriti te su ga tako nadmašili. 

Prvo pitanje koje je Kreši zadavalo muke bilo je: u kojem romanu Atticus Finch brani tamnoputog Toma Robinsona od optužbe za silovanje? Sučević-Međeral nije znao točan odgovor, a dečki su brzo odgovorili da je riječ o knjizi 'Ubiti pticu rugalicu'. Mučilo ga je i pitanje koji je francuski slikar više nego jednom naslikao kupačice i kartaše, a točan odgovor bio je, Cezanne. Nije znao ni koja je boja kose zaštitni znak stripovskog negativca Jokera, što su dečki točno odgovorili da je riječ o zelenoj. Zbunio se i na pitanju koje je prapovijesne spilje dio 'Dvorana bikova', a Matej je točno odgovorio da je riječ o spilji Lascaux. 

Krešo je u ovom nastupu napravio pregršt grešaka, a najzanimljivije je da je prije svog nastupa u završnoj, naglasio, ali i pokazao da ne nosi bubicu u uhu, te čak i zamolio kamermana da ga snimi iz blizine. 
Na kraju je kazao kako je sretan da je novac otišao u ruke jednog nezaposlenog i jednog studenta. 

- Tak je to kad igramo bez bubice, odmah izgubimo - kazao je na kraju.

 

 

Ključne riječi

Komentara 29

CG
crna.guja10
19:55 28.12.2020.

Nije bio na savjetovanju kod Rade Borić....

Avatar dragovič
dragovič
20:04 28.12.2020.

Kaj je to onaj extremni levicar ??????

K1
Kalimero_12
20:06 28.12.2020.

Ovaj krkan je malumni klaun sa mozgom papige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije