Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijačica

Kreativna Nives u golišavom izdanju ima novu poruku za Vatrene

Foto: Instagram
1/9
14.07.2018.
u 18:19

Nives Celzijus se razodjenula i po tijelu je ispisala prezimena naših reprezentativaca.

Da je vatrena navijačica naše reprezentacije Nives Celzijus je dokazala puno puta tijekom ovog Svjetskog prvenstva u nogometu.

Uoči sutrašnjeg finala u kojem nas čeka dvoboj s reprezentacijom Francuske Nives je odlučila dati podršku Vatrenima na svoj specifičan način. Gotovo se u potpunosti razodjenula i po tijelu je ispisala prezimena svih naših reprezentativaca.

- Cijelom dušom sam uz naš tim - napisala je Nives. Obožavatelji su joj čestitali na ovako odvažnoj i kreativnoj podršci. Pjevačica, spisateljica i glumica već je imala nekoliko objava na Instagramu u kojima je pozirala u atraktivnim kockastim dresovima. 

 

 

Nives je bivša supruga nogometaša Dine Drpića i iako više nisu u braku i iako ni Dino više nije aktivan u nogometu o atraktivnoj Nives i dalje pišu brojni svjetski mediji kao o jednoj od najatraktivnijih supruga nogometaša. 

1/15

Komentara 9

MA
maziko
19:30 14.07.2018.

ostavite nas vise ovih gluposti. Nives odjebi vise.

VI
virtual1
18:36 14.07.2018.

idi kod njih u hotel, stavi dupe u prozor i sami će se poslužiti. Da se neumaraš toliko sa reklamama

ST
stopostohrvat.
20:48 14.07.2018.

Jeli na Pickurinu sta napisala, hoceli dat bulju vatrenim kad se vrate, mozda redaljka, hvala bogu imamo kurvetina na izvoz, idem ga bacit u nesvijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije