Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ignorirala jednu osobu

Kraljica očajna nakon sastanaka s Harryjem koji je trajao četiri sata

Foto: kraljica Elizabeta II.
1/6
03.03.2020.
u 11:06

Iako mnogi članovi obitelji žele da se Harry vrati, izvori za britanske medije ne spominju njegovu suprugu Meghan, već samo da je kraljica izrazila želju da bude bliže praunuku Archieju.

Nakon sastanka koji je trajao četiri sata u dvorcu Windsor, kraljica Elizabeta i Harry ponovno su počeli razgovarati.

Naime, kraljica mu je kazala kako će uvijek biti dobrodošao natrag i da će uvijek biti posla za njega ako se odluči vratiti. Kraljica i Vojvoda od Sussexa našli su se na ručku kako bi raspravili situaciju nakon što je njezin unuk obavio jednu od svojih finalnih dužnosti kao član obitelji.

1/8

Iako mnogi članovi obitelji žele da se Harry vrati, izvori za britanske medije ne spominju njegovu suprugu Meghan, već samo da je kraljica izrazila želju da bude bliže praunuku Archieju. Jedan od insajdera kazao je kako je kraljica razgovor započela rekavši Harryju da ga svi jako vole i da žele da se vrati. 

– Ovo je prvi put da je kraljica imala vremena nasamo razgovarati s Harryjem i doznati koji su mu stvarni planovi. Atmosfera je bila opuštena i svi su mogli reći što žele – kazao je izvor za britanske medije i naglasio da je kraljica i dalje jako uzrujana zbog njihova odlaska, ali prihvaća da su čvrsto odlučili živjeti u Americi.

– No, nije propustila objasniti Harryju da će ovakva situacija funkcionirati isključivo ako supružnici neće iskorištavati svoj kraljevski status kako bi zaradili i zato im nije dala da se koriste riječi ''royal'' kada su osnivali zakladu – tvrdi izvor. 

Pogledajte koji detalj je otkrio da je Meghan Markle trudna:

Komentara 14

MA
mare0801
12:37 03.03.2020.

Koliko god oni nama izgledali kao umišljeni snobovi i beskorisni paraziti, Englezi obožavaju svoju kraljevsku obitelj. Govorim o prosječnom Englezu, a ne nekim političarima ili novinarima. iako ne odlučuju gotovo o ničemu, do prije pedesetak godina, premijeri su o svakomom svom potezu obavještavali i savjetovali se s kraljicom. Danas su uglavnom simbol države i nešto po čemu Englezi za sebe misle da su posebni u svijetu. Ta simbolika je toliko jaka da nikome previše ne smeta ni trošenje , ni raskošne ceremonije. Ono što im strahovito smeta je omalovažavanje i izrugivanje s institucijom Krune. Harry i Megan, za prosječnog Engleza su otpadnici. Ne može se uzeti od svog statusa samo onoliko koliko ti odgovara, s titulom ide cijeli niz privilegija ali i jednak niz odricanja.

MI
Milas
15:48 03.03.2020.

Vjencanje nije trebalo biti kraljevsko nego obicno gradjansko pa bi se tek tada Harriyu moglo vjerovati da se zeli odvojiti od Krune a ne ovako, malo bi kraljevsku pompu, pa malo nebi.

KR
.Kronos.
11:22 03.03.2020.

Harry kažu nije kao prvo Charlesov sin, dakle nema njegovu krv i narav a s druge strane je Dianina krv, znači nema nikakvog krvnog niti mentalnog dodira sa tom kraljevskom pompom, mentalitetom, to se vidjelo od najranije dobi kada jeje otišao u vojsku i ponašao se ko svaki mladac obični. Ujedno želi zaštititi ženu od onoga što mu je ubilo majku makar mnogi misle da Megan želi tu pompu, ne nimalo, ona je to imala i prije nego je upoznala Harrya, imala je to u Hollywoodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije