Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
70 godina vladavine

Kraljica Elizabeta iznenadila pismom! Želja joj je da ovu pripadnicu kraljevske obitelj oslovljavaju kraljicom

Foto: PA/Pixsell
1/13
06.02.2022.
u 15:31

Kada je princ oženio Camillu odlučeno je da će jednog dana njegova supruga biti nazivana princezom, a kraljica je sada donijela drugačiju odluku. Ovom intervencijom, kraljica je vojvotkinji dala još više na važnosti.

Kraljica Elizabeta II. (95) danas obilježava 70 godina vladavine, a tim je povodom objavila jednu svoju želju kojom je sve iznenadila. Kraljica je obznanila da je njezina želja da, kada dođe taj trenutak, vojvotkinja od Cornwalla, Camilla (72) bude nazivana kraljicom. Vojvotkinja i princ Charles (73) tom su porukom dirnuti.

Kada je princ oženio Camillu odlučeno je da će jednog dana njegova supruga biti nazivana princezom, a kraljica je sada donijela drugačiju odluku. Ovom intervencijom, kraljica je vojvotkinji dala još više na važnosti.

Inače, Camilla je godinama uključena u razne humanitarne projekte, a pogotovo one koje pomažu žrtvama obiteljskog nasilja. U pismu, Elizabeta se osvrnula i podršku koju joj je pružio pokojni princ Phillip.

- I nakon 70 godina, 6. veljače pamtim po tome što je preminuo moj otac, kralj George VI. i po tome što je započela moja vladavina. Nadam se da će ovaj jubilej ujediniti obitelji i prijatelje, susjede i zajednicu, i da ćemo, nakon što smo proživjeli teška vremena, napokon proslaviti i osvrnuti se na pozitivne stvari koje imamo svakoga dana - istaknula je u pismu. 

VIDEO Netflixov dokumentarac o ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

Komentara 2

TA
Tajg
15:41 06.02.2022.

Koji je to kurvarluk na račun poreznih obveznika.Regali u Engleskoj prazni a te lijenčine nijh i dalje iskorištavaju.

HU
Humbleandhonest
20:40 06.02.2022.

Zna da će ju nadživjet pa ko fol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije