Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji iznenađeni

Kraj ljubavi! Slavni pjevač se razvodi od 24 godine mlađe manekenke

Foto: Profimedia
1/6
08.07.2019.
u 16:21

Njihova ljubav trajala je 10 godina, od kojih su pet proveli u braku.

Talijanski pjevač Eros Ramazzotti odlučio se razvesti od 24 godine mlađe manekenke Marice Pelegrinelli. Njihova ljubav trajala je 10 godina, od kojih su pet proveli u braku.

Vijest o razvodu su potvrdili u zajedničkoj službenoj izjavi:

- To je bilo divnih 10 godina, zajedno smo izgradili prelijepu obitelj i bili smo beskrajno sretni. Zajedno smo ovo odlučili, a naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo dijelili je i dalje tu. Imamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše djece u ovom stresnom periodu za cijeluobitelj - piše u objavi koju prenosi talijanski portal Ansa.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
17:29 08.07.2019.

Smireni smo u zajedničkom izboru, naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo dijelili je i dalje tu. Koliko ovo ima smisla

Avatar KalebJosua
KalebJosua
16:34 08.07.2019.

Može li neki primjer uspješnih brakova barem u reciprotetu objava neuspjesnih!

D1
Dino_123
21:53 08.07.2019.

Divnih 10 godina, ljubav, sreca.... izgleda da moze bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije