Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavne priče

Kraj jedne velike ljubavi: Prekinuli Jim Carrey i Jenny McCarthy

Jim Carrey i Jenny McCarthy
07.04.2010.
u 17:44

- Jenny i ja smo upravo prekinuli petogodišnju vezu. Zahvalan sam na svim prekrasnim trenucima koje smo proveli zajedno i želim joj svu sreću u životu - napisao je Carrey na svom profilu na Twitteru.

Najbolje plaćeni holywoodski komičar Jim Carrey (48) prekinuo je petogodišnju vezu s Playboyevom zečicom Jenny McCarthy (37). “Zahvalan sam na svim prekrasnim trenucima koje smo proveli zajedno i želim joj svu sreću u životu”, napisao je Carrey na Twitteru.

Ubrzo je na stigao odgovor od njegove bivše djevojke, koja je bila puna riječi hvala za svog donedavnog partnera. “Zahvalna sam za divne godine tijekom kojih smo bili u vezi. Jim će mi uvijek biti drag i imati posebno mjesto u mome srcu”, romantično je odgovorila Jenny.

Prekid para iznenadio je i insajdere u hollywoodskoj “tvornici snova”, a najpoznatiji detektiv za životinje iza sebe ima već dva propala braka. Carrey, koji je prije nekoliko tjedana postao djed, s velikom se pažnjom brinuo za glumičina autističnog sina iz veze s redateljem Johnom Asherom. Osam je godina bio u vezi s konobaricom Melissom Worner s kojom ima kćer Jane, a s kolegicom Lauren Holly u braku je bio manje od godinu dana. Nakon toga nije se žurio pred oltar, a na snimanju filma “Ja, ja i Irene” imao je kratku romansu s Renee Zellweger. Zatim je u njegov život ušla Jenny McCarthy te je posljednjih pet godina uživao s atraktivnom plavušom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije