Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavi

Krah braka nakon 41 godine: Razvodi se jedan od osnivača grupe ABBA

Foto: Profimedia
1/7
23.02.2022.
u 14:37

U priopćenju stoji da žele ostati bliski prijatelji i nastaviti zajedno proslavljati rođendane svojih unuka i ostale obiteljske događaje.

Glazbenik, producent, kompozitor i utemeljitelj pop grupe ABBA, Björn Ulvaeus razvodi se od druge supruge, Lene Ulvaeus, nakon 41 godine braka. 

"Nakon puno prekrasnih i sadržajnih godina odlučili smo krenuti odvojenim putevima", objavio je par u srijedu putem Ulveausova glasnogovornika.

U priopćenju stoji da žele ostati bliski prijatelji i nastaviti zajedno proslavljati rođendane svojih unuka i ostale obiteljske događaje.

Björn Ulvaeus jedan je od četiriju članova legendarne švedske pop grupe ABBA.

Na vrhuncu slave grupe ABBA, sedamdesetih godina prošlog stoljeća Ulvaeus je nekoliko godina bio u braku s kolegicom iz benda Agnethom Fältskog s kojom ima sina i kćer. 

Nedugo nakon što su se razveli, upoznao je Lenu Källersjö s kojom se oženio 1981. Iz braka s Lenom ima dvije kćeri.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
17:37 23.02.2022.

ženi br. 2 nije baš sijelo što se ponovo druži sa ženom br.1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije