Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala i fotke

Kourtney Kardashian priznala da se vjenčala u Las Vegasu pa objavila detalje: 'U 2 ujutro nakon epske noći i malo tekile'

Foto: instagram
1/15
07.04.2022.
u 23:00

Vjenčanje su održali u kapelici u Las Vegasu, a vjenčao ih je "Elvis Presley" u dva ujutro odmah nakon dodjele Grammy nagrada.

Kourtney Kardashian (42), zvijezda reality showa “Keeping Up With the Kardashians” i vlasnica lifestyle portala “Poosh” vjenčala se u Las Vegasu za svog dečka, bubnjara grupe Blink 182 Travisa Barkera (45) nakon godinu dana veze. Vjenčanje su održali u kapelici u Las Vegasu, a vjenčao ih je "Elvis Presley" u dva ujutro odmah nakon dodjele Grammy nagrada. Sama Kourtney sada je napokon objavila detalje vjenčanja, ali i podijelila fotografije.

- Jednom davno u dalekoj zemlji (Las Vegas) u 2 ujutro, nakon epske noći i malo tekile, kraljica i kralj otišli su u jedinu otvorenu kapelu s Elvisom i vjenčali se (bez dozvole). Vježbom do savršenstva - napisala je Kourtney u opisu objave uz fotografije. 

U siječnju prošle godine se počelo šuškati o njihovoj ljubavi, kada su zajedno proveli vikend u kući njezine mame Kris Jenner u Palm Springsu odakle su oboje podijelili slične snimke na svojim profilima na Instagramu.  

Veza bubnjara i reality zvijezde izazvala je čuđenje mnogih, no čini se kako je Kourtney sretnija no ikada, a obožavatelji su komentirali da proživljava novu mladost, a zajedničke trenutke često dijele na društvenim mrežama. Kourtney iz prijašnje veze ima troje djece sa Scottom Disickom. Travis je iza sebe ima dva braka i prva supruga mu je bila  Melissa Kennedy od koje se rastao nakon devet mjeseci, a druga supruga mu je bila  bivša Miss SAD-a Shanna Moakler. U braku su bili četiri godine, od 2004. do 2008. i imaju sina sina Landona i kći Alabamu.

VIDEO>>Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije