Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 'Potjeri'

Kotiga nije uspio uloviti dva doktora, pa se požalio: 'Ne funkcioniram zbog ovoga, namjerno ću davati krive odgovore'

Foto: HRT
1/6
21.09.2021.
u 19:13

Osvojila je 17.500 kn u svojoj minuti, no nije uspjela pobjeći Deanu na ploči, odgovorivši pogrešno na pitanje koji je od glazbenika preminuo posljednji.

Večerašnja epizoda kviza 'Potjera' koji se može pogledati na HRT-u započela je s Marijanom, doktorom, koji je u minuti osvojio 21.000 kuna. Nakon toga našao se pred pločom za kojom je bio lovac Dean Kotiga. Uspio je ući u završnu.

Iduća natjecateljica bila je Valentina, prevoditeljica. Osvojila je 17.500 kn u svojoj minuti, no nije uspjela pobjeći Deanu na ploči, odgovorivši pogrešno na pitanje koji je od glazbenika preminuo posljednji. Naime, ponuđeni odgovori bili su Elivis Presley, Jim Morrison i Jimi Hendrix, a ona je odamrala Morissona, no točan odgovor je Presley

Nakon njega na ploču je došao Karlo, koji isto tako nije uspio pobjeći Deanu. 
Doktor dentalne medicine, Tomislav u svojoj minuti osvojio je 21.000 kuna, a na zadnjem pitanju uspio je pobjeći Deanu. 

Dva doktora u završnoj su uspjeli dobiti 13 koraka prednosti, te pobjeći Deanu koji je napravio nekoliko pogrešaka pa ih nije uspio sustići. 
'Kriva je stolica, zbog te stolice ja ne funkcioniram' kazao je Kotiga nakon završne Potjere, te dodao: 'Ja ću namjerno govoriti krive odgovore da čujem ovaj akcent'. 

Natjecatelji su osvojili 42.000 kuna. 

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije