Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moždani udar

Kostadinka Velkovska i dalje je u komi: Njezin sin Nikola otkrio detalje

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Privatna arhiva
1/4
30.11.2023.
u 19:14

Glumica Kostadinka Velkovska i dalje je u komi zbog posljedica moždanog udara, a njezin sin Nikola otkrio je ima li kakvih promjena.

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica te pjevačica makedonskog podrijetla, Kostadinka Velkovska (74) doživjela je moždani udar u srpnju te je otad u KBC-u Zagreb.

 - Nažalost, promjena na bolje nema. Tako je od sedmog mjeseca, a bilo je dana kad joj je bilo i lošije. Ne znamo ni kako je preživjela taj infarkt, ali ona je jaka. Mi se kao obitelj dobro držimo – kazao je njezin sin Nikola za 24 sata pa dodao: - Stabilno je, ali bez svijesti – govori neutješni sin. 

Glumici su ranije na mozgu odstranili benigni tumor, ali javio se drugi, pa i treći. Početkom travnja otkrila je da je više kod doktora nego na kazališnim daskama, ali je, kako je tad rekla, to neće sputavati u daljnjim planovima. - Privatno me ništa ne sputava, normalno idem u dućan, skuham si, koncentracija mi je dobra, čujem, vidim, mogu zapamtiti tekst i radujem se svemu što će doći. Svakoj novoj ulozi, svakom projektu - otkrila je tada.

VEZANI ČLANCI:

Kostadinka je pričala kolegici Mariji Sekelez kako se želi oprostiti s koncertom narodnih makedonskih pjesama u listopadu. - Govorila je kako mora to napraviti u jesen, a ja bih joj rekla: 'Kosta, pa dovoljno si radila', a ona opet: 'Ne, ne, ovo još moram'. Ona je neobično vrijedna i hrabra. Osoba koja nikad ne kuka, sve stoički podnosi. Bez obzira na sve tegobe, ona se uvijek smije - ispričala je Sekelez također za 24 sata. 

 

VIDEO Preminuo Shane MacGowan, frontmen legendarnih The Pogues

Komentara 2

Avatar istovari
istovari
20:29 30.11.2023.

Ozdravite gđo. Velkovska...drugo vam ne mogu poželjeti.

Avatar McDonald
McDonald
22:35 30.11.2023.

Divna osoba, izvrsna umjetnica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije