Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevač neutješan

Koronavirus uzeo jednu od najvažnijih osoba u životu latino pjevača: 'Prolazimo kroz teško razdoblje'

Foto: Profimedia
1/5
28.03.2020.
u 14:24

Glazbenik trenutno, unatoč nedavnoj sreći kada je objavio dolazak novog, trećeg, djeteta, proživljava najteže trenutke u životu.

Globalna pandemija koronavirusa uzela je još jedan život, i to onaj očuha slavnog pjevača Enriquea Iglesiasa, uz kojeg je ojevač bio jako vezan. Glazbenik trenutno, unatoč nedavnoj sreći kada je objavio dolazak novog, trećeg, djeteta, proživljava najteže trenutke u životu. Njegov očuh Carlos Falcó preminuo je u 83. godini u bolnici. Carlos je spadao u rizičnu skupinu, a hospitaliziran je prošle nedjelje. pjevačeva majka Isabel Preysler. 

1/8

"Prolazimo kroz teško razdoblje, a ova kriza pogodila je mnoge, uključujući i moju obitelj. Ostanimo doma, čuvajmo sebe i svoje voljene. Šaljem vam puno ljubavi i snage i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti. Razvedrite se", napisao je Iglesias koji vrijeme u samoizolaciji provodi sa suprugom, tenisačicom Anom Kournikovom i kćeri Meri.

Carlos je uvelike utjecao na pjevačev život, a njegova polusestra Tamara zahvalila se svima za podršku:

"Posebno se želim zahvaliti liječnicima i medicinskom osoblju što su brinuli za našeg oca od trenutka kad je stigao u bolnicu do njegov smrti. Naš otac bio je nevjerojatna osoba koja je jako voljela svoju zemlju. Zauvijek će živjeti u našim uspomenama" napisala je Tamara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije