Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna nina

Domaća pjevačica zaručila se u karanteni: 'Onda je to ljubav...'

Nina Kraljić
Foto: Instagram
1/4
27.03.2020.
u 11:39

"Evo jedna prije nekog mog nastupa u prikladnoj bijeloj haljinici dok smo još mislili da imamo normalna godišnja doba i živote, plaće i ostalo", napisala je Nina pokraj fotografije.

Pjevačica Nina Kraljić na Instagramu je objavila da se zaručila. S Dečkom Dorjanom u vezi je od lani, a prvi smo ih put zajedno mogli vidjeti u kolovozu, gdje joj je bio pratnja na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku.

"Kad te zaruči frajer u karanteni dok cijeli dan hodaš u pidžami s neopranom kosom, onda je to ljubav. Hvala svima na čestitkama!"

Nina Kraljić
1/8

"Evo jedna prije nekog mog nastupa u prikladnoj bijeloj haljinici dok smo još mislili da imamo normalna godišnja doba i živote, plaće i ostalo", napisala je Nina pokraj fotografije. 

Podsjetimo, pjevačica iz Lipovljana pobjednica je prve sezone showa "The Voice", a Hrvatsku je predstavljala na Eurosongu 2016. godine s pjesmom "Lighthouse". 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije