Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Koncertni spektakl u Đurđevcu – Zdravko Čolić na Picokijadi

Izuzetan interes za karate po promotivnoj cijeni, ostalo još svega 200 karata !
11. svibnja 2017. u 13:22 436 prikaza
Zdravko Čolić
Foto: Aleksandar Kerekes-Keky

Svaki susret Zdravka Čolića i njegove publike kao da je posljednji i prvi, svaki koncert od srca je, nezaboravan i kako Zdravko kaže 'za vas i za nas'. Upravo tako, još i bolje, biti će na Picokijadi, jer 30.06., najveća glazbena zvijezda naših prostora stiže u Đurđevac!

Majstor velikih pozornica i njegova publika susrest će se u utvrdi Stari grad, a legendarni Čola, te produkcija svjetske razine, kakva mu jedina i priliči, Đurđevcu obećavaju ništa manje nego – spektakl!

Prepuni stadioni, rasprodane arene, romantične večeri na otvorenom – svaki novi izlazak na scenu za Zdravka Čolića je drugačiji, ali jedno je uvijek sigurno – svojoj vjernoj publici, kao i ona njemu, potpuno se predaje i svaku noć koju provedu zajedno s lakoćom i bez iznimke pretvaraju u noć za pamćenje, za cijeli život. 'Koliko god publika traži, toliko sam s njima!' – kaže Zdravko i nikada ne bude drugačije jer, kada su Čola i njegova publika zajedno, sati lete.

Izvođač bezvremenskih hitova kao što su 'Ti si mi u krvi', 'Čija je ono zvijezda', 'Pjevam danju, pjevam noću', 'Pusti, pusti modu' i mnogih drugih, nedvojbeno će rasprodati sve karte i privući posjetitelje i turiste iz cijele Hrvatske, ali i šire, što će biti pravi turistički dobitak za Grad Picoka i tradicionalnu kulturno-turističku manifestaciju koja se održava kao spomen na legendarnu obranu Đurđevčana od napada Turaka.

Koncertni prostor u dvorištu utvrde Stari grad je ograničen iz sigurnosnih razloga na kapacitet od 3500 mjesta. Stoga požurite !!!

Karte možete kupiti u sistemu www.ticketshop.hr i u gradu Đuđevcu na lokaciji:

Restoran i pivnica Stari Grad, Starogradska 21, Đurđevac

Ne propustite stoga koncertni spektakl Zdravka Čolića na Picokijadi u Đurđevcu, 30.06.2017. kraj utvrde Stari grad!

Zdravko Čolić | Autor : PROMO Foto: PROMO

PICOKIJADA jedna od najvećih  turističkih manifestacija u kontinentalnoj Hrvatskoj. Scensko oživljavanje Legende o Picokima jedinstvena je priredba i osobiti vizualno-zvučni doživljaj, koji oko utvrde Stari grad angažira više stotina glumaca, mnoštvo konjanika i statista s impozantnim zvučnim, vizualnim, pirotehničkim i scenskim efektima.

Picokijada je ponos Đurđevca - grada Picoka

Na predstojećoj PICOKIJADI 2017. planira se održati četrdesetak priredbi od kojih najveća je scenski spektakl „Legenda o Picokima", zbog očuvanja kulturno – povijesne i tradicijske i gastro baštine izdvajamo izložbu kolača "Diganke, zlevanke i prkači", povorku aranžiranih kola s prikazom običaja i folklornog nasljeđa Podravine .

"Podravina od leta do leta". Takmičenje u spremanju jela od piletine "Picoki po piščoke",

izložbu pijetlova „Najlepši pevci Podravine“, Srednjovjekovni festival i

„Podrafest“ festival nematerijalnih kulturnih dobara RH.

logo | Autor :

Zdravko Čolić 30. lipnja .2017.! Koncertni spektakl u Đurđevcu - Zdravko Čolić na Picokijadi
VIDEO
Zadrani veslali i snimali se dronom, ostali u šoku kada su vidjeli što je ispod njih
Ranoranilac ili noćna ptica?
Noćna sova - Kako večernji tip ljudi preživljava u jutarnjem svijetu?