Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još malo pa nestalo

Koncert Joan Baez gotovo rasprodan!

joan baez
Foto: PR FOTO
15.10.2014.
u 16:02

Samo nas nekoliko dana dijeli od dugo očekivanog koncerta najznačajnije američke folk pjevačice Joan Baez u Zagrebu, za koji je ostalo manje od sto ulaznica...

Samo nas nekoliko dana dijeli od dugo očekivanog koncerta najznačajnije američke folk pjevačice Joan Baez u Zagrebu, za koji je ostalo manje od sto ulaznica!

Ova legendarna pjevačica, aktivistica i dobitnica nagrade za životno djelo nastupit će u nedjelju, 19. listopada, u kinu Studentskog centra. Ulaznica za koncert ostalo je manje od stotinjak, s time da je najjeftiniji sektor rasprodan, a u VIP-dijelu ostalo je samo 10 komada.  

Osim što je u borbama za ljudska prava ponosno koračala s velikanima poput Nelsona Mandele i Martina Luthera Kinga, 1993. godine posjetila je opkoljeno Sarajevo, gdje je sa sarajevskim glazbenicima otpjevala ''Sarajevo ljubavi moja''. Iste godine nastupila je u Zagrebu na Trgu bana Jelačića. Baez je tada prekinula svoju američku turneju kako bi nastupila u Zagrebu i Sarajevu.

Kupnja preostalih ulaznica moguća je na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

>>Joan Baez u listopadu će svirati u Zagrebu!

>>Institucija kojoj je Feđa Vukić odlučio napraviti biografiju i u kojoj je rođen Novi val

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije