Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje

Konačno se oglasila Meghan Markle, evo što je rekla o svom ocu

Meghan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
17.05.2018.
u 19:30

Uvijek sam se brinula za svog oca i nadam se da može dobiti prostor koji mu je potreban kako bi se usredotočio na svoje zdravlje, napisala je Meghan u priopćenju.

 Američka glumica Meghan Markle potvrdila je u četvrtak da njezin otac neće prisustvovati njezinu vjenčanju s princem Harryjem, čime su okončana višednevna nagađanja. 

Thomas Markle (73)  trebao je otpratiti kćer do oltara u dvorskoj kapeli u Windsoru. 

Međutim, bivši direktor rasvjete u televizijskim sapunicama dao je niz kontradiktornih izjava ovoga tjedna o tome hoće li doći na kćerino vjenčanje, a internetska stranica o slavnima TMZ.com sa sjedištem u Los Angelesu objavila je da je on podvrgnut operaciji srca u srijedu.

"Nažalost, moj otac neće prisustvovati našem vjenčanju. Uvijek sam se brinula za svog oca i nadam se da može dobiti prostor koji mu je potreban kako bi se usredotočio na svoje zdravlje", rekla je Meghan Markle.

"Željela bih zahvaliti svima koji su poslali poruke potpore. Harry i ja se veselimo da ćemo podijeliti naš poseban dan s vama u subotu".

Kensingtonska palača ograničila je pristup novinarima na vjenčanju i strogo kontrolira objavljivanje detalja o tom svečanom događaju.

Meghan Markle
1/31

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije