Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U spomen

Kolinda Grabar-Kitarović otkrila zašto je na utakmici nosila košulju brenda Louis Vuitton: Hvala mu na poklonu

KATAR 2022 - Kolinda Grabar Kitarović u  Louis Vuitton košulji sa šahovnicom na utakmici Brazila i Švicarske
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
29.11.2022.
u 08:08

Ova muška košulja iz prošlogodišnje je linije, a kreirao ju je dizajner Louis Vuittona i Off-Whitea Virgil Abloh koji je, nažalost, preminuo prošle godine.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je pratila utakmicu između Brazila i Švicarske na SP-u u nogometu i na tribinama se pojavila u muškoj košulji crveno-bijelog kockastog uzorka s potpisom luksuznog brenda Louis Vuitton. Kolinda Grabar-Kitarović nakon utakmice objasnila je zašto je jučer odabrala baš ovaj brend. 

"U spomen na legendarnog dizajnera Virgila Abloha, velikog zaljubljenika u #Hrvatsku i #Vatrene, koji je preminuo točno na današnji dan prije godinu dana, nosila sam njegovu košulju, nadahnutu hrvatskim kvadratićima. Hvala mu na tom predivnom poklonu", napisala je na Instagramu.  

Ova muška košulja iz prošlogodišnje je linije, a kreirao ju je dizajner Louis Vuittona i Off-Whitea Virgil Abloh koji je, nažalost, preminuo prošle godine. Virgil je bio zaljubljenik u našu nogometnu reprezentaciju, a ova muška košulja koja podsjeća na dizajn naših dresova stajala je 9821 kunu kada se prvi put pojavila u prodaji. U međuvremenu je rasprodana i nema je više na službenim stranicama ove modne kuće, ali može se kupiti na internetskim stranicama poput The RealReal ili StockX gdje cijena ove košulje doseže i do 13 tisuća kuna. 

VIDEO Andrej Kramarić otkrio kako je upoznao suprugu: "Nisam je prije vidio, slučajno smo se našli"

 

Komentara 24

LU
Lu13
08:40 29.11.2022.

Pametna zena,zna uzivati!!

VI
Vinogradsja
08:55 29.11.2022.

A tko je Brenda Louis?

Avatar berija1
berija1
18:26 01.12.2022.

Moj glas uvijek ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije