Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"moderna obitelj"

Kolege se urnebesno našalili s poznatom glumicom dok je spavala

Sofia Vergara
Foto: Instagram
1/6
21.01.2014.
u 20:30

Kolege zvijezde "Moderne obitelji" našalile su se s njom dok je spavala tijekom stanke na snimanju, a zatim su te fotografije pustili u javnost

Nikad više neću ići spavati dok su ovi ljudi blizu mene – napisala je Sofia Vergara ispod fotografije koju je objavila na Instagramu.

Naime, kolege zvijezde "Moderne obitelji" našalili su se s njom dok je spavala tijekom stanke na snimanju, a zatim su te fotografije pustili u javnost.

Jesse Tyler Ferguson, Julie Bowen, Ty Burrell i Eric Stonestreet ludo su se zabavljali dok je Vergara spavala, nesvjesna onog što se događa oko nje dok se odmarala lica prekrivenog maramicom u stanci na snimanju nagrađivane serije.

>>Ona blagdane provodi u bikiniju sa zaručnikom

Komentara 2

KO
Kolokol
08:01 22.01.2014.

stvarno urnebesno, nema što! Tko ne bi umro od smjeha vidjevši maramicu na licu... Katastrofa!

R9
ronaldo 9
08:02 22.01.2014.

baš je urnebesno, od ove šale se neću prestat smijat sve do sljedeće takve urnebesne šale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije