Kolege se opraštaju od Bourdaina: 'U Hrvatskoj je doživio neke stvari koje nije nigdje'
U Batelini je pojeo neka jela koja mu do tada nitko nije servirao, kao što su riblje iznutrice, mousse od jetre morskog psa, druge stvari koje radim, a podrazumijevaju maksimalno iskorištavanje namirnica iz vlastitog ulova - kazao nam je David Skoko
Komentari 22
Upoznao covjeka. Imam i posvetu sa nacrtanim kuhinjskim nozem. Markantan i poseban lik. Tko zna sto ga je pritislo kad se odlucio na smrt. A vecernjem bi.po tisuciti put preporucio da uzme lektora sa srpskog pa im.rijeci tipa inspirisan ne bi ostajale
Šteta ! Što čovjeka navede da digne ruku na sebe ? Bolest ?
Ovaj covjek je snimio najbolju 45 minutnu reklamu za Hrvataku koju si mozemo zamislit, a istu je vidjelo 100 miljuna ljudi. Toplo preporucam svakom tko to nije vidio. Pocivao u miru.
kako došao tako i otišao
“U Hrvatskoj je doživio što nigdje nije...” šta su mu namještali maloljetnice
Zar nije malo dijetinjasto ponašanje ove ekipe na slici?
ma tko je taj žvaljonja uopće ? Koga boli K za njega i di je ždrao po konobama .. kaj ste se vi napucali tableta u redakciji ?
To je neka budala.Tko je taj?
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Serijali su mu bili mješavina putopisnog showa,uz dozu bizarnosti,egzotičnih lokacija i običnih ljudi.Priče o lokalnoj gastronomiji bilo u restoranima ili na uličnim štandovima bila je prilika da se upoznaju daleki krajevi i običaji....nepretenciozno,edikativno ,zanimljivo i sve uz mjeru humora.Kvalitetna fotografijagrafija njegovih serijala posebna priča.Nedostajati ćeš...