Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gala-zabava u Saint Tropezu

Kojoj je poznatoj Hrvatici Leo DiCaprio uručio pozivnicu za najiščekivaniji tulum godine?

DiCaprio
Foto: Kento Nara/DPA/PIXSELL
1/5
20.07.2016.
u 20:44

Ove godine zabava se održava u Saint Tropezu, a između ostalih uzvanika, zabavi će prisustvovati i jedan srpsko-hrvatski par

Glumac i oskarovac, Leonardo DiCaprio, često organizira humanitarne večere-gala zabave koje prozivaju izlikom za okupljanje elitnog društva na jednom mjestu uz puno besplatne hrane i pića. 

Ove godine zabava se održava u Saint Tropezu, a između ostalih uzvanika, zabavi će priustvovati i jedan srpsko-hrvatski par. 

 

Happy to be here tonight...

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

Night is still young... @darkostic #blackisbeautiful #dontworrybehappy @degrisogono @louisvuitton @brian_atwood

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

Nikolina Pišek tako se na svom Instagram profilu pohvalila pozivnicom i obznanila gdje će, sa suprugom Vidojem Ristovićem, provesti večer.

Nikolina Pišek je, baš kao i DiCaprio, aktivistica za zaštitu životinja, a, podsjetimo, ovogodišnja je gala-zabava namijenjena prikupljanju sredstava i podizanju svijesti o zaštiti okoliša.

Goste će tijekom večeri zabavljati The Weeknd i Lana Del Ray, a kao poseban gost najavljen je Andrea Bocelli.

>> Oskarovac Leonardo DiCaprio snimat će filmski spektakl u Dubrovniku!

Komentara 5

ST
stimo
23:39 20.07.2016.

vesni pusic i mrak. taritas

Avatar LaMer
LaMer
11:36 21.07.2016.

Informacija za sve neinformirane provincijske seljobere , ulaznice i rezervacije stolova na takvim se humanitarnim večerama KUPUJU a ne dobivaju ! I svatko ko je spreman istovarit određenu sumu $ si može kupit tamo mjesto i učešće !

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
22:23 20.07.2016.

sve super ekipa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije