Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duhovno putovanje Kanyea

Kim o mužu: 'Izbacio je sve televizore iz dječje sobe i uzeo šminku našoj kćeri'

Foto: Youtube screenshot
1/4
06.11.2019.
u 16:52

Sa sestrama Kourtney i Khloe Kim Kardashian se pojavila u emisiji "The Real" gdje je rasvjetlila pojedinosti svađe sa suprugom Kanyeom oko njegovog duhovnog putovanja.

Reper Kanye West ozbiljno je zagrizao za kršćanstvo i duhovnom obnovom. Od početka ove godine drži vlastite mise nedjeljom, a trenutno ima i prvoplasirani album na Billboard ljestvici imenom "Jesus Is King".

O cijelom duhovnom putovanju progovorila je i njegova supruga i reality zvijezda Kim Kardashian koja je među ostalim spomenula i putovanje u Armeniju gdje je krstila njihovu djecu. Isto tako, otkrila je kako je "preporođeni" reper maknuo sve televizore iz dječjih soba i oduzeo maloj North svu šminku te da su se svađali zbog njegovih određenih poteza.

- On mi je muž i želim poštivati to što on osjeća i prolazi kroz životnu promjenu i većinom se to odnosi na djecu - pokušala je objasniti u emisiji dodajući kako je Kanye postao jako oprezan sa sadržajem kojem su izložena njegova djeca - North, Saint, Chicago i Psalm. 

- Rješili smo se svih televizora u dječjim sobama i maknuli smo svu šminku iz Northine sobe...i trenutno ima to ...otkrivenje o sebi, kao nevjerojatnom ocu - ne da tako nije bilo prije, ali sad je malo strožiji kao tata i snažno se postavlja oko prizora u našem okruženju kojem su djeca izložena - pričala je Kim o Kanyeu i na kraju rekla: "Zapravo se nekako s njim slažem, ali ću ja uvijek biti ja i imali smo raspravu oko toga. Na kraju dana mislim da je to brak - on će raditi stvari s kojima se ne slažem, a ja ću ga podržati i obrnuto."

Podsjetimo, prošli mjesec Kim se zaputila u Armeniju, domovinu svojih predaka i obznanila da se tamo krstila, skupa sa svojom djecom.

- Hvala Armeniji na ovom nezaboravnom putovanju. Blagoslovljena sam što sam krštena zajedno sa svojom djecom u Majčinskoj katedrali svete Majke Božje, glavne katedrale u Armeniji koja se ponekad naziva i Vatikanom Armenske apostolske crkve. Ova je crkva sagrađena 303. godine - napisala je Kim pokraj fotogarfije na kojoj je sa šestogodišnjom kćerkom North. Kim je krstila i drugu djecu : 4-mjesečnog Psalma, jednoipolgodišnju Chicago te trogodišnjeg Sainta. 

Inače, Kim i suprug Kanye West su prije četiri godine su u Jeruzalemu već krstili kći North u armesnkoj crkvi. Ovog puta Kanye nije bio prisutan, no podršku Kim došla je dati sestra Kourtney s djecom.  
 

Komentara 5

MA
marcel
17:04 06.11.2019.

Još da tebe izbaci i uzme ti šminku i sve pet

GR
gragakarlovac
17:17 06.11.2019.

Kanye imao mrak pjesme prije nego što je došao u realty svijet

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:36 06.11.2019.

Sin mu se zove Psalm. Da je siromasan vec bi bio u ludari i djecu bi mu oduzeli. Posto je Trumpov miljenik, faca je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije