Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privatnost prije svega

Ni novac ne pomaže - U ovaj ekskluzivni klub ne mogu ući ni Kim Kardashian, ali ni Britney Spears

kim kardashian
Foto: Raoul Gatchalian/Press Association/PIXSELL
1/4
30.03.2015.
u 15:04

Klub samo za članove nalazi se u Los Angelesu i jako je ekskluzivan. Ulazite ukoliko vas vlasnici i osoblje odobre, a unutra vam je zajamčena sva privatnost svijeta

Neke stvari se ipak ne mogu kupiti novcem. Shvatila je to i Kim Kardashian, kojoj je klub Soho House već nekoliko puta odbio članstvo.

Klub samo za članove nalazi se u Los Angelesu i jako je ekskluzivan. Ulazite ukoliko vas vlasnici i osoblje odobre, a unutra vam je zajamčena sva privatnost svijeta. Tko ulazi, a tko ne - ukratko je za medije objasnio menadžer Tim Geary, nekadašnji glavni i odgovorni kad je u pitanju odlučivanje o tome tko ulazi, a tko ne u taj prestižni klub. - Odbili smo nekoliko puta članstvom svim ženama iz showa "Real Housewife's". Kim Kardashian je neuspješno pokušala nekoliko puta.

Kobe Bryant je došao, no odlučio se ne učlaniti. Najveću debatu imali smo oko Britney Spears. Nisam sigurna kako se to na kraju odigralo. Pokušavamo uskratiti članstvo svim osoba koje bi mogle sa sobom dovoditi mnoštvo paparazza ili novinara" - rekao je Geary. Privatnost je prioritet, a u ovom slučaju slava ne pomaže, zapravo čak i odmaže. Soho House nudi smještaj, restoran, bar te kino i odiše luksuzom.

>>'Ona je za njega mrtva i ne može napraviti ništa da se iskupi'

>>Kim Kardashian će poludjeti: Evo što je brat objavio o njoj!

Komentara 2

Avatar Croatan
Croatan
15:39 30.03.2015.

Zašto objavljujete ovakve stvari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije