Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SRAMA

Kim Kardashian na Fashion Week stigla u prozirnim tajicama

Kim Kardashian
Foto: Guliver/X17
1/3
09.09.2017.
u 15:27

Inače, objavljeno je kako je surogat majka njenog trećeg djeteta Afroamerikanka u dvadesetima koja je udana i već je rodila dva sina.

Kim Kardashian je u centru pozornosti medija nakon što je objavljeno da očekuje treće dijete, koje će joj roditi surogat majka. Jučer je stigla na Fashion Week u New Yorku, gdje je javnosti predstavila srebrnu boju kose, ali i još jednu neuobičajenu modnu kombinaciju. Kim je obukla prozirne tajice ispod kojih se bez problema vidjelo donje rublje.

Mama North i Sainta nije se puno obazirala na fotoreportere, nego je ponosno ušetala u dvoranu. Inače, objavljeno je kako je surogat majka njenog trećeg djeteta Afroamerikanka u dvadesetima koja je udana i već je rodila dva sina. Za tu "uslugu" par Kardashian-West platio joj je 45 tisuća dolara.

Komentara 9

Avatar davcro
davcro
15:51 09.09.2017.

Jako bitna vijest

AU
austrougarskigeneral
18:45 09.09.2017.

meni je ona dosadna

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
15:39 09.09.2017.

stari moj nije njoj lako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije