Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija

Kim je u publici s djecom slušala novi album uskoro bivšeg muža Kanyea Westa koji je pjevao: Gubim obitelj

Foto: Instagram
1/9
24.07.2021.
u 12:00

Kim Kardashian i Kanye West predali su papire za razvod, ali trude se ostati u prijateljskim odnosima i Kim je s djecom došla u Atlantu na stadion Mecedes Benz gdje je Kanye predstavio album "Donde".

Kim Kardashian pridružila se suprugu s kojim je u procesu razvoda, glazbeniku Kanyeu Westu dok je u sportskoj areni u Atlanti predstavljao svoj posljednji album "Donde" pred desecima tisuća obožavatelja. Kim, koja je u veljači podnijela zahtjev za razvod od Westa, snimljena je s njihovo četvero male djece na prepunom stadionu Mercedes Benz u Atlanti čiji je kapacitet za 71 tisuću ljudi.

Glazbenik nije pjevao, ali je bio domaćin zabave na kojoj su se slušale pjesme s albuma "Donde", nazvane po njegovoj majci koja je umrla 2007. West, odjeven u crveno i pokrivajući cijelo lice, pojavio se sa zakašnjenjem više od 90 minuta, i plesao i hodao po golom bijelom podu stadiona, nije se obraćao publici, a album je svirao iz zvučnika. Kim Kardashian je podijelila videozapis s tog događaja uživo na svom Instagram 'storyju', a na jednom dijelu West pjeva "gubim obitelj".

Album "Donde" je 22. studijski album Westa (koji je i dobitnik Grammyja) i sadrži suradnje s glazbenicima i producentima Jay-Z-jem, Travisom Scottom, Lil Baby i drugima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije