Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postalo je neizdrživo

Kim je pripremila papire za razvod, nije sigurna može li više biti u braku

Foto: Youtube screenshot
1/8
23.09.2020.
u 14:20

Zadnjih nekoliko mjeseci trudila se biti podrška suprugu u njegovoj kampanji za predsjednika Amerike, ali nakon jednog njegovog govora u javnosti nije sigurna da želi i dalje ostati u tom braku.

Odnosi između Kim Kardashian i njezinog supruga Kanyea Westa već neko vrijeme su narušeni, a izgleda da ni zajednički odmor s djecom nedavno nije pomogao da izglade nesuglasice. Kako prenose strani mediji Kim je sve bliže odluci da zatraži razvod. Kako piše Page six reality zvijezda pripremila je papire za razvod i spremna je na zadnji korak ako se Kanye ne promijeni.

Zadnjih nekoliko mjeseci trudila se biti mu podrška u njegovoj kampanji za predsjednika Amerike ali nakon jednog njegovog govora u javnosti nije sigurna da želi i dalje ostati u tom braku. - Kim ima sve papire spremne, ako se ponovi još jedna epizoda kakvu je imao tijekom govora u utrci za kandidaturu za predsjednika, ona je odlučila papire odmah predati na sud. Na skupu koji je održao želeći se kandidirati za predsjednika Amerike rekao je sa suzama u očima da je njegova supruga Kim Kardashian West razmišljala o pobačaju, te da je njegov otac htio da ga njegova majka abortira. Ta izjava je potpuno šokirala Kim i cijelu obitelj Kardashian i nakon nekoliko dana objasnila je na društvenim mrežama kako je teško živjeti s osobom s bipolarnim poremećajem.

- Oni koji razumiju mentalne bolesti ili kompulzivno ponašanje znaju da je obitelj bespomoćna osim ako je riječ o maloljetniku. Znam da je Kanye predmet kritika jer je javna osoba, a njegovi postupci izazivaju snažne emocije i razmišljanja. On je genijalna, ali komplicirana osoba koja uz pritisak da bude tamnoputi umjetnik osjeća bol zbog gubitka majke te se nosi s pritiskom izolacije pojačanim njegovim bipolarnim poremećajem - rekla je Kim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije