Naslovnica Showbiz Zvijezde

Curavić o bankrotu, Nikolini Pišek...: 'Sve je lijepo teklo do jednog petka'

"Nikolina je među najlojalnijim osobama koje sam upoznao. Ne čujemo se više, ali pamtim je samo po dobru"
11. veljače 2018. u 22:47 44 komentara 124680 prikaza
Nikolina Pišek i Kristijan Curavić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

Tešku priču o svom bankrotu, nikad prežaljenoj ljubavi Nikolini Pišek, bolesnoj majci i vremenu u kojem nije imao za hranu, ispričao je, između ostalog, Kristijan Kike Curavić, poznati ronilac kojeg su sumnjičili i za pronevjeru novca.

Kike Curavić Uspjeh Princ Albert podržao Curavićev projekt

Curavić je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju ispričao kako je nakon propasti projekta odlaska na Antarktiku, kada mu je, kaže, propalo njegovih 500.000 kuna, pokrenuo akciju čišćenja Jadrana od smeća. Tada mu je engleski veleposlanik dao ideju da se obrati Fondu za zaštitu okoliša i proširi akciju. Tadašnji čelnik fonda Vinko Mladineo javio mu je da su mu odobrili godišnji budžet od 1,6 milijuna kuna, nakon čega je Curavić kupio ronilačku opremu, brodove, otvorio centre, uzeo kredite... 

– Bio sam baš sretan. Uz sebe sam imao ljubav svog života Nikolinu Pišek, sve je nekako lijepo teklo, ali samo do jednog petka, petka u kojem sam u jednom danu izgubio sve – kaže i nastavlja priču:

– I sada mi je muka kad se toga sjetim. U mom automobilu sjedi Nikolina, moja tadašnja cura koju vodim na gažu u Beograd, mislim da je tada vodila "Operaciju trijumf". Bio sam na semaforu i zvoni telefon, točno tri dana prije potpisivanja ugovora. Javljam se, kada ono s druge strane Vinko Mladineo i kaže mi: Slušaj, dogodio se rebalans proračuna, otpao je onaj tvoj projekt. Mrak na oči! Kako, šta...

Ružna Nina doživjela je pravu transformaciju, evo kako sada izgleda:

Nikolina Pišek i Kristijan Curavić
1 / 6
Humoristična serija "Ne daj se Nina" prikazivala se na RTL-u, a snimljena je prema licenciji kolumbijske telenovele "Yo soy Betty, la fea". U našoj inačici ružnu Betty, odnosno Ninu, glumila je Lana Gojak. 

– Sve se srušilo. Nisam se mogao vratiti u prošlost i otkazati kredit, nisam mogao skinuti hipoteku s kuće, nisam mogao prodati brodove za cijenu po kojoj sam ih kupio... I onda je došla prva rata kredita, pa druga, a ja nisam imao od čega vraćati. Eto, to je bila moja propast. S kojom su se neki naslađivali, kao da su jedva čekali da propadnem – priča Curavić.

Majku mu je, kaže, u to vrijeme uhvatila zloćudna bolest, imala je tri operacije. Razdoblje mraka trajalo je četiri-pet godina, tijekom kojih je "bio na dnu". Majka i Nikolina Pišek savjetovale su mu da ide raditi kao profesionalni ronilac za policiju ili neke tvrtke u Norveškoj.

– Nikolina je među najlojalnijim osobama koje sam upoznao. Ne čujemo se više, ali pamtim je samo po dobru. Ona mi je rekla: 'Molim te, idi u Norvešku, počeo si loše utjecat' na mene i moje dijete zbog te tvoje upornosti i guranja projekta koji u Hrvatskoj očito ne žele' – rekao je Curavić, koji se ipak uspio izvući iz ponora uz pomoć ni manje ni više nego Bernieja Ecclestonea i princa Alberta od Monaka. Danas je predsjednik saveza Ocean Alliance koji će biti centralno mjesto čišćenja podmorja. Majka mu je bolje i nedavno je bila na trećoj operaciji.

– Bila je uz mene, ali kao i svaka majka, patila je. Nada se da je sve ono loše iza mene – zaključuje Kike.

nikolina pišek (1) Slučajan susret Nakon prekida veze Kike i Nikolina prvi put viđeni na istom mjestu Kristijan Curavić (1) pokušao oboriti rekord Curaviću nakon 7 sati u vodi pozlilo pa ga izvukli iz mora Kristijan Curavić (1) priznanje Kike Curavić postavio memorijalnu ploču Jacquesu Cousteau
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
 • Avatar anti_komunist
  anti_komunist:

  pisekica bila lojalna dok je imala sto musti....he he he.....tipicno za sponzoruse....

 • Cekercina:

  hahahahha kakav pajserj ostao bez love i lojalnosti.... sljedeci put si nabavi psa ako trazis pravu lojalnost...xDDDD

 • Avatar babas
  babas:

  Kakva naivčina,krenuo se zaduživati nakon usmenog obećanja nekog političara,bankrotirao,pa izgubio i sponzorušu.