Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kevin costner:

'Diana je trebala glumiti u 'Tjelohranitelju 2', ali zbog ovog je bila nervozna

Foto: Profimedia
1/5
05.07.2019.
u 13:10

Rekao je kako su se spojili zbog još jedne važne članice kraljevske obitelji, Vojvotkinje od Yorka, Sarah "Fergie" Ferguson.

Glumac Kevin Costner otkrio je da je umalo glumio s princezom Dianom u nastavku filma 'Tjelohranitelj'. Isto tako je rekao kako je princeza bila nervozna zbog scene u kojoj su se trebali poljubiti.

- Studiju se svidjela ideja za nastavak 'Tjelohranitelja' s Dianom koja bi jednako sudjelovala u filmu kao Whitney Houston - rekao je glumac u intervjuu za PeopleTV i dodao: - Nitko to nije znao gotovo godinu dana.

- Sjećam se da je bila jako draga na telefonu i postavljala je puno pitanja - tvrdi Costner i nastavlja: - Pitala me hoće li biti puno scena u kojima se ljubimo, ali bila je jako pristojna, vjerojatno zato što su joj drugi krojili život.

Glumac je odgovorio kako će sigurno biti toga, ali da će pokušati biti što pažljiviji. Rekao je kako su se spojili zbog još jedne važne članice kraljevske obitelji, Vojvotkinje od Yorka, Sarah "Fergie" Ferguson.
 

- Uvijek ću poštovati Sarah jer me spojila s princezom. Ona je bila ta koja je to organizirala i nikada nije rekla: "A što sa mnom, i ja sam princeza!", samo nas je jako podržavala - zaključio je Costner.

Prvi put je otkrio da je trebao glumiti s Dianom u nastavku 'Tjelohranitelja' 2012. u intervjuu s Andersonom Cooperom.

- Diana i ja smo razgovarali o suradnji na nastavku filma 'Tjelohranitelj', rekao sam da ću se brinuti o njoj jednako kao što sam se brinuo o Whitney. Htjela je da ja napišem scenarij za nju i rekla kako je jako zainteresirana - rekao je Kevin tada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije