Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simple minds u splitskoj spaladium areni

Kerr pjevao sa šalom Hajduka oko vrata

simple minds
Nino Strmotić/PIXSELL
14.11.2009.
u 18:26

Iako je bendom harala opaka gripa, a doktor ih je savjetovao čak da otkažu koncert, Simple Mindsi nisu htjeli razočarati splitsku publiku i ipak su nastupili

Simple Minds, legendarni Škoti koji su oduševljavali publiku 80-ih i 90-ih, nisu ostavili ravnodušnim preksinoć niti oko šest tisuća posjetitelja Spaladium Arene. Vremešna energična četvorka je uspjela rasplesti i raspjevati pomalo uspavanu publiku, u čemu ih nije omela niti gripa koja ih je posljednjih dana mučila.

Frontman banda Jim Kerr dobio je simpatije publike izašavši na pozornicu sa šalom Hajduka te škotskog Celtica tijekom izvođenja pjesme “Don’t You (Forget About Me)” koja je potrajala desetak minuta.

– Sjajno je biti ovdje, Split je prekrasan grad i ovaj ćemo koncert odsvirati od srca – poručio je Kerr nakon dvije uvodne pjesme.

Koncert je završen odličnom izvedbom starog hita ”New Gold Dream”, a bis, koji je trajao duže nego inače na ovoj turneji, oduševio je izvedbama pjesama “Alive & Kicking”, ”Rocket”, baladom “Belfast Child” te “Gloriom

Ključne riječi

Komentara 1

TH
thevoice
20:23 14.11.2009.

pjevao sa salom hajduka ,i sto onda? moja je macka jela krokete i dobro se posrala !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije